Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet, vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel körülbelül olyan 1-2 hónapja találkozgatok, legutóbbi alkalommal le is feküdtünk. Ez pár napja volt. Azóta viszont nem ír.
Ő az a fajta, aki nem szeret irogatni facebookon, inkább személyesen szeret beszélgetni.
Szerintetek rá írjak, vagy ez nem jó ötlet?
Tudom, hogy hülye kérdés, de nem igazán szeretném elszúrni vele a dolgokat, nem szeretném, ha nagyon nyomulósnak tűnnék.
Normális válaszokat légyszives! :)
Előre is köszönöm. :)
18L
2020. júl. 1. 22:56
1/14 anonim válasza:
Nem lennél nyomulós, de sajnos nem érdekled. Ez, hogy "nem szeret írogatni, inkább személyesen" egy nagyon kamu duma. Telefonálni sem tud? Azt sem szeret? Akkor hogyan jelzi, ha találkozna?
2/14 anonim válasza:
Őszintén? Aki elakar érni, mégha nem is szeret írogatni, legalább felhív... Nekem úgy tűnik, hogy csak addig érdekelted... Ha eddig tudott keresni és most nem, akkor ott valami gáz van.
3/14 anonim válasza:
Tanulópénznek jó volt, hogy legközelebb egy férfivel találkozol, akkor óvatos legyél, és minden jött mentnek ne add oda magad.Hanem tanulj meg várni olyan férfire, aki nem lábtörlőként kezel téged, hanem becsül.
4/14 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy a bátyjám egyik haverja, régen sokat járt nálunk, csak tesómnak családja lett és így már ez megszűnt, de nagyon régóta ismerem, de csak nemrég kezdtünk találkozgatni.
2020. júl. 1. 23:11
5/14 anonim válasza:
4 Akkor még butább vagy, mert jönnek a többi haverok...
6/14 A kérdező kommentje:
5-ös
Nem jönnek a többi haverok, mert én csak ő vele akarok lenni, mással nem.
2020. júl. 1. 23:14
7/14 anonim válasza:
4 Jól sejtem, hogy a bátyádnak fogalma sem volt arról, hogy ti találkozgattok? Ez egyre rosszabbul hangzik.
8/14 A kérdező kommentje:
7-es
De tud róla az elejétől fogva. A tesóm falazott anya előtt, amikor nála aludtam.
2020. júl. 1. 23:17
9/14 A kérdező kommentje:
A bátyjámnak mindent elmondok, mert benne bízok a legjobban, ő a testvérem és a legjobb barátom is egyben. :)
2020. júl. 1. 23:19
10/14 anonim válasza:
Akkor miért nem kérdezed meg a bátyád, hogy mi erről a véleménye? Csak mert mi ezt olvassuk: fűzögetett téged a bátyád haverja, aki nem keres mióta megvoltál neki. De a bátyád erről tud, sőt, falazott neked. De ha ismeri a családod, akkor miért kellett falazni, hogy 18 évesen ott aludj egy férfinél? Ez nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!