Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem éltek együtt a pároddal, de megkéredm hogy vigyen el pl másik városba pl 30 km, akkor te állod az utat nőként?
Olvastam itt ilyen jellegű kérdéseket, és úgy vettem észre, hogy 2 ,,tábor" van
Az egyik, hogy vigyen el bárhová ingyen a párod, hisz a szerelmed és alap, hogy elvisz, ha van elintéznivalód akár 30 km-rel odébb is.
A másik véglet, hogy a nők imgyenélők és alap, hogy fizessék ki amiért a pasi elvitte őket A-ból B-be...
Akkor most melyik?
Csak kérdem, akik kifizetnék.
Ők lakbért is fizetnek, amikor odaköltöznek a párjukhoz? Vagy kifizetik a lakás árának felét, mert az a biztos?
25
Szerintem a problema az, hogy te azert hivod meg sutire, mert ezt jatszod le a fejedben, hogy hu, tegnapelott elvitt autoval, akkor ma sutok egy sutit.
Ezek tok alap dolgok, amiket mindenki azert csinal normal esetben pusztan, hogy oromet okozzon a masiknak, ENNYI. Nyilvan ha a masik fel a budos eletben nem tesz neked szivesseget semmiben, akkor te se sutogessel sutemenyt, de en nem szoktam a szivessegeket szamon tartani es az alapjan viszonozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!