Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány , 28-30 éves férfi?
Egy nagy vágyam, hogy feleség és édesanya lehessek. Nagyon családcentrikus vagyok , én több gyereket szeretnék , emiatt nem pl. 30 évesen szeretnék először szülni. Megyek egyetemre, de olyan szak tetszett meg , ami csak 2 éves ,szóval majd valamikor utána , a közeljövőben szeretnék majd megállapodni. Mivel sosem voltam bulikba járó típus , nem hinném, hogy hianyolnám és bánnám ezeket az éveket.
A bátyám kb. 9 évvel idősebb tőlem. A barátai nem a környéken laknak , de néha eljönnek hozzánk. Kedvelem őket , jól eltudok velük beszélgetni és a párjukkal is , jól érzem magam köztük. Tetszik az öltözködési stílusuk , hogy némelyik haverja elegánsabban öltözik . Tetszik, hogy férfiasak, nincs tetkó, piercing és hasonlóik. Leginkább ehhez a korosztályhoz vonzódom. Jobban eltudom képzelni magam egy 28 éves férfi mellett , mint egy 20 éves fiú mellett. Persze, biztosan az is közrejátszik , hogy a bátyám korosztálya házasodna már hamarosan.
Ha udvarol is valaki a bátyám haverjai közül , nem igazán tudom hogy kezelni. Ha tetszik , akkor küldök jeleket, viszont bennem van a félsz , hogy csak egy kalandot lát bennem, csak kihasználna , emiatt nem merek túlságosan egyértelmű jeleket küldeni.
Tudom, hogy nehéz ennyiből , de szerintetek én érettebb vagyok a korosztályomnál?
Honnan tudhatom egyértelműen , hogy ki az aki csak kihasználna?
Ha én ilyen beállítottságú vagyok, tehát családcentrikus , akkor is túl nagy lenne ez a korkülönbség ?
Kedves Kérdező!
Mindenki rajtad tőlti ki az indulatait, ez valóban borzasztó.
Ritkaság vagy, egyedi, vannak céljaid, van elképtelésed a jövődről, ezért cikiznek.
A lányok biológiailag hamarabb érnek, ezért az élettervezeted én teljesen normálisnak érzem.
Természetes érzés, hogy vonzódsz a báttyád barátaihoz, bizonyára elég inteligensen, és nem lekezelően bántak Veled.
A korkülömbséget azért érdemes valóban megfontolni. Mert fiatalon ez kevesebb probléma. (A lányok hamarabb érnek) De mondjuk 10-20 év múlva? Akkor is ki tudsz tartani mellette?
Az élet bonyolult, nem lehet mindent pontosra tervezni.
Az a fontos, hogy olyan társad legyen, akivel együtt bármilyen problémát, nehézséget meg tudtok oldani. Akinek segíteni akarsz, hogy minden benne rejlő ajándék kibontakozhasson, aki ezt Neked is nyújtani tudja.
Akit annyira szeretsz, hogy odaajándékozod Neki a tested, mert szertnéd, hogy általa legyenek közös gyermekeitek.
Igen az életnek kell elsőbbséget adni, a terveink hozzáigazíthatóak. Ez így helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!