Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves lány , 28-30 éves férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány , 28-30 éves férfi?

Figyelt kérdés

Egy nagy vágyam, hogy feleség és édesanya lehessek. Nagyon családcentrikus vagyok , én több gyereket szeretnék , emiatt nem pl. 30 évesen szeretnék először szülni. Megyek egyetemre, de olyan szak tetszett meg , ami csak 2 éves ,szóval majd valamikor utána , a közeljövőben szeretnék majd megállapodni. Mivel sosem voltam bulikba járó típus , nem hinném, hogy hianyolnám és bánnám ezeket az éveket.

A bátyám kb. 9 évvel idősebb tőlem. A barátai nem a környéken laknak , de néha eljönnek hozzánk. Kedvelem őket , jól eltudok velük beszélgetni és a párjukkal is , jól érzem magam köztük. Tetszik az öltözködési stílusuk , hogy némelyik haverja elegánsabban öltözik . Tetszik, hogy férfiasak, nincs tetkó, piercing és hasonlóik. Leginkább ehhez a korosztályhoz vonzódom. Jobban eltudom képzelni magam egy 28 éves férfi mellett , mint egy 20 éves fiú mellett. Persze, biztosan az is közrejátszik , hogy a bátyám korosztálya házasodna már hamarosan.

Ha udvarol is valaki a bátyám haverjai közül , nem igazán tudom hogy kezelni. Ha tetszik , akkor küldök jeleket, viszont bennem van a félsz , hogy csak egy kalandot lát bennem, csak kihasználna , emiatt nem merek túlságosan egyértelmű jeleket küldeni.

Tudom, hogy nehéz ennyiből , de szerintetek én érettebb vagyok a korosztályomnál?

Honnan tudhatom egyértelműen , hogy ki az aki csak kihasználna?

Ha én ilyen beállítottságú vagyok, tehát családcentrikus , akkor is túl nagy lenne ez a korkülönbség ?

2020. jún. 29. 07:01
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Miért mit akarok 12 évvel később ?

Azt írtam , hogy NEM 30 éves koromban szeretném szülni a legelső gyerekemet. :)

2020. jún. 29. 10:07
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

És miből szándékozol felnevelni a gyerekedet? A két éves kis semmit nem

érő szakmádból? Attól hogy egyetemen ülsz be a kétéves képzésre, nem pedig egy középiskolában, attól még nem diploma. Sok esetben meg már diplomából sem elég ha csak egy van.

2020. jún. 29. 11:05
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem értem mi rosszat tettem, hogy te is ( 12) megint csak bántasz! Nem is tudod melyik az a szakma, amire jelentkeztem!

Tanácsokat szerettem volna kérni , építő jellegű kritikákat, mivel tanácstalan vagyok, erre a legtöbben csak belém kötnek, kritizálnák, lenéznek!

Nem értem, miért nem lehet a kérdéseimre válaszolni kedvesen, normálisan ,segítőkészen, jóindulattal!?

Aki a kérdéseimre nem tud választ adni , vagy csak szimplán belém akarna rúgni, az inkább ne is írjon semmit, mert azzal semmire nem megyek!

2020. jún. 29. 11:29
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem bántalak. Próbálom felnyitni a szemed, mert egy naiv kislány vagy. Én is "fiatal" anyuka akartam lenni, de nem leszek, mert nem lehet egy normális pár, akivel több éves kapcsolatom van, és tényleg azt érzem hogy vele akarok lenni, illetve a megfelelő anyagi háttér nélkül.

Nem tudom, melyik az a szakma, és? Attól tudhatom, miféle lehetőségek vannak bármilyen papírral. Jártam FOKSZ-ra, vannak ismerőseim sokfajta képzésről, egy-kettő talált vele munkát, a legtöbbnek a papírját semmibe nézik. Mit akarsz vele csinálni?

De tudod mit? Állj össze az első férfival, aki szembe jön veled az utcán, csináltasd fel magad, aztán majd anyukádék biztosan segítenek, ha mégsem leszel képes felnevelni a gyereked, amire annyira vágysz.

2020. jún. 29. 11:34
 15/21 anonim ***** válasza:
63%
Persze, felteszi a kérdést, de ha nem tetszik neki, lepontozza a választ. Tipikus csitri
2020. jún. 29. 11:38
 16/21 A kérdező kommentje:

Te miről beszélsz?

Mivel kapcsolatban adsz nekem tanácsot? Lekezelően írsz nekem, ócsárolod , semmibe nem nézed azt a szakmát , ami nekem tetszik, úgy mint az álmaimat!

Ha Te már sok dolgot megéltél, megtapasztaltál a saját károdon, inkább arra adhatnál tanácsot , hogyan tudom egyértelműen eldönteni, hogy ki akarna csak kihasználni (kortól függetlenül) ?

Tudod , én csak egy ,, csitri” vagyok a Te szemedben, nem tudok ilyeneket!

2020. jún. 29. 11:49
 17/21 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyira buta és tapasztalatlan vagy, hogy ennyit nem ismersz fel, ne akarj felnevelni egy gyereket, mert semmit sem tapasztaltál még meg az életben. Erre nem lehet tanácsot adni. Nem ismered az embereket, akkor tapasztalj. És nőj fel.
2020. jún. 29. 11:52
 18/21 A kérdező kommentje:

Hű , na ez igen ! Ez aztán annyira jó , hasznos tanács volt!

Mi az, hogy erre nem lehet tanácsot adni?

Ez olyan, mintha meg akarnék tanulni főzni borsó levest , Te meg nem mondod meg pontosan, hogy mi is kell bele, csak annyit mondasz, hogy nincs tapasztalatom , találjam ki.

Remélem a gyerekeidnek normális tanácsokat fogsz adni, amivel mennek is valamire!

2020. jún. 29. 12:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugy vagsz bele a csaladalapitasba hogy 0 munkahelyed volt akkor igen keves lesz a jovedelmed, igy csak jol kereso pasi jon szóba.

Alsohangon legalabb 300as fizu kell a férfitől hogy normalisan elhessetek.

Ezert is sokaknal elso az egzisztencia kiepitese es csak utana a csalad. Ha olyan pasit szeretsz meg aki keres 150et, arra alapozni csaladot nem lehet es nem is szabad ha te mellette kapsz 30k gyest meg 10 csaladit.

2020. jún. 29. 14:05
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Nézd, ha érett lennél egy 30 éves pasihoz akkor eszedbe nem jutna a büdös nagy semmire 20 évesen gyereket vállalni. Amíg ez az elképzelés számodra nem nevetséges addig semmi keresnivalód idősebb férfi mellett, nagyon gyerek vagy hozzá.
2020. jún. 29. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!