Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak egy szex és jöhet a következő lány" függő lettem Tinderen. Jóképű, jó testű, intelligens férfinak tartanak és elképesztően sok lány érdeklődik irántam komoly kapcsolat céljából, de évek óta nem tudom legyőzni a függőségemet. Mit tegyek? 28/F
És ne feledkezz meg a humán viselkedéskomolexről, aminek evolúciósan a bonobókra jellemző promiszkuitás helyett a csoportos monogámia az egyik sajátja. Annak ellenére, hogy sok "egyed" nem így vallja.
Huhh, nem gondoltam volna, hogy hasznát veszem ennek a szabválnak 3 évvel később
Igen, a bonobó.
Szívesen próbára tenném, viszont a 134-es IQ-dat. Ha meg tudnálak téveszteni, az nagy dicsőség lenne.
"Ha csak rám akartál volna szólni, máshogy fogalmaztál volna."
Te már csak tudod a 134-es IQ-ddal.
"És ne feledkezz meg a humán viselkedéskomolexről, aminek evolúciósan a bonobókra jellemző promiszkuitás helyett a csoportos monogámia az egyik sajátja"
Azért ezzel a monogámiával óvatosan fogalmaznék, ugyanis bár nagyon romantikusan hangzik, viszont nekem úgy tűnik, hogy emögött is érdek van még az állatvilágban is. Amúgy a bonobóról nem tudok sokat, de ez alapján nem valami hűséges:
Egyébként tök jó név az, hogy bonobó 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!