Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Csak egy szex és jöhet a következő lány" függő lettem Tinderen. Jóképű, jó testű, intelligens férfinak tartanak és elképesztően sok lány érdeklődik irántam komoly kapcsolat céljából, de évek óta nem tudom legyőzni a függőségemet. Mit tegyek? 28/F
#11 és amit megtehetnek azt meg is teszik?
Kezdek félni.
"#6 A valóság azt mutatja, hogy a magadfajták átváltanak arrogáns kis bunkóba, mert beletörik a bicskájuk egy intelligensebb nőbe és előjön a komplexusuk az első randi után. Nyilván azért is dugnak agyba-főbe, hogy tompítsanak az önbizalomhiányukon.
Nice try, túl sokat elemeztem a fajtádat. Szánalmasan sok időt vesztek el a fölösleges randijaitokkal.
-----------------------
Tipikus feminista érv "az intelligens nő, aki túljár a férfiak eszén". Nem lepődöm meg, hogy te is ebben a feltehetően amerikából jött marhaságban hiszel.
Csak tudnám, hogy mitől tartjátok magatokat olyan intelligensnek. Ha mondjuk a szó szoros értelmében vett intelligenciát (IQ) vesszük alpul, akkor az átlag ember 90-110 között van. Afelett a lakosság kisebb része van, a MENSA szintet meg 2% üti meg. Te ez utóbbi csoporba tartotol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!