Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nok! Ti mar nem akartok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nok! Ti mar nem akartok gyereket vallalni, csaladot alapitani?

Figyelt kérdés
Hogyan tovabb? Ha lemondottok tarsadalomba megbecsult ertekekrol nem tartottok attol, hogy az hatranyokkal is fog jarni?
2020. jún. 27. 16:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem rajongok a szerepert annyira.
2020. jún. 27. 18:15
 12/28 anonim ***** válasza:
33%

Istenem! Sokan azért nem akarnak gyereket, mert durcásak, hogy nem megfelelő a megjelenésük, és nincs szuper pasi. Ezért ők szexkapcsolat pártik, és gyerekellenesek. Nem is olyan nagy baj ez, legalább a természet elvarrja a szálait.

Elég lett volna csak annyit mondanotok, hogy nem szeretnék gyereket. Viszont ezek az indoklások annyira szánalmassá tettek. Jajjj a kis testem, meg hazavágja a szexet, meg az alváshiány stb. Bahhhh, annak örüljetek hogy a szüleitek nem így gondolták. Egyébként alapvetően az élőlények alapvető ösztöne a faj fenntartás, ha önző okoknál fogva ez elutasítjátok, azzal nem kellene kérkedni.

Egyébként a ti dolgotok, annyira nem érdekel hogy több időt szakítsak erre.

2020. jún. 27. 18:28
 13/28 anonim ***** válasza:
92%
Én már nem akarok gyereket, közeledek a negyvenhez. Szeretem a gyerekeket, és korábban vágytam is rá, de az akkori párom nem, aztán meg már nem volt olyan férfi, akinek szültem volna, ill. jelenleg több éve egyedül vagyok. Így alakult az én párkapcsolati életem, és ezzel el is lett döntve a gyerekkérdés.
2020. jún. 27. 18:33
 14/28 anonim ***** válasza:
71%
#12 Nagyon frusztráltnak tűnsz. Kéne már pár nap a gyerek nélkül mi? ;)
2020. jún. 27. 18:35
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. jún. 27. 19:15
 16/28 anonim ***** válasza:
80%
Nem akarok gyereket. Ha valakinek nem tetszik, szüljön helyettem is.
2020. jún. 27. 20:31
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Nekem van kettő, talán jó lett volna még egy, mert jól sikerültek és szeretem őket, de már férjem nincs (elhagyott egy másik gyerekes nőért). Egyébként sikeres vagyok a munkámban is, hasznosnak is érzem magam, kövér sem lettem, bombanő sosem voltam, sok barátom van, bulizni, utazni meg sosem vágytam, bár akár ez is belefért volna. Szerintem sem szabad külső nyomásra gyereket vállalni és nem mindenkinek való, és nem ez teszi egy ember/nő értékét, ahogy még sok minden nem. De az gáz, ha valaki nem tartja közös értéknek a gyerekeket csak valami felesleges hobbinak.
2020. jún. 27. 20:43
 18/28 anonim ***** válasza:
64%
#12: szerintem a lőtéri kutya nem volt kíváncsi a beböfögésedre, úgyhogy erre is tök fölösleges volt energiát pazarolnod.
2020. jún. 27. 20:58
 19/28 anonim ***** válasza:
87%
Minek?
2020. jún. 27. 21:17
 20/28 anonim ***** válasza:
34%
Én imádom a fiam. A legjobb dolog ami valaha történt velem. Egy embernek életet adni csodás dolog. Mellette dolgozom is. Nem mentem tönkre testileg sem. Szép vagyok, spotos, fiatalos. Szerintem csodás anyának lenni. 30N
2020. jún. 27. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!