Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz valakinek holnap vagy a héten abortusza?
Milyen okból?Túl korán jött,vagy nem egészséges?
Milyen a lelki állapototok így előtte? :(
nekem szerdán lesz, de beteg lenne, és az orvosom javasolta hogy vetessük el :((((
nagyon rosszul érzem magam emiatt, de tudom hogy jó döntést hozok, mert így legalább nem szenved ha egyáltalán élne 1 évnél többet. :((((
31/L
szia nekem hamarosan lesz, mar a 3.-ik eset hogy bohocot talatak a fiokban nalam. de nem baj en akkor se fogok vedekezni mert legalabb jar a csaladi potlek meg az ilyenek!!
Kalanyos Renata
Nekem 3 hónapja volt, szóval még friss az emlék.
nem tarthattuk meg, felkészületlenül jött volna, nem lett volna miből eltartani, nem kaptam volna gyedet.. stb és ami a lényeg: nem akartuk szívből, se én se az apja. nem tudtunk volna neki örülni. pedig volt róla, szó, hogy megtartjuk.
lelkiállapot? mint már írtam, egyikünk sem akarta a gyereket, de hetekig sírtam és rengeteg álmatlan éjszakám volt a műtét előtt.
még egyszer nem lennék képes rá. már tablettázom, de ha még egyszer becsúszik, megtartom.
Nekem lesz. 26/F
Nőgyógyász vok. :D:D
most Komolyan hogy lehet ilyen kerdest feltenni???
idi ota barmok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!