Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire eltérő a szexhez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire eltérő a szexhez való viszony?

Figyelt kérdés
Ha a nők csak olyan férfiakkal fekszenek le, akivel össze is jönnének, addig a férfiak miért fekszenek le olyan nőkkel, akikkel kapcsolatra nem jönnének össze?
2020. jún. 23. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Helytelen gondolatok. Rengeteg olyan nő van aki kapcsolat nélkül lefekszik másokkal és rengeteg olyan férfi van akiknek kell a kapcsolat a szexhez.
2020. jún. 23. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
53%

Ez elvileg evolúciós oka van:

A nök kapnak gyereket, azt egyedül nem tudták felnevelni, kellett mellé partner - ezért keresnek olyat, aki melletük marad, amíg a gyerek önálló.

A férfiaknak meg az elönyös, ha minél több utódnak adják át a géneket - ezért az alkalmi kapcsolatok is nyereségesek evulúció szempontjából.

Az más kérdés, hogy ma nem a gyerek az elsödleges cél, de az eredeti program még megvan a legtöbb embernek.

2020. jún. 23. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Ez nem nemtől függő dolog. Akiben van minimális igényesség az a szexuális partnereit is megválogatja és nem csak "de jó segge van" alapon választ hanem belső értékeket is keres. Aki igénytelen az meg nemtől függetlenül úgy van vele, hogy mindegy csak lyuk/farok legyen.
2020. jún. 23. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
84%
Ez így abszolút nem igaz, egyik nemre sem.
2020. jún. 23. 13:52
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Az állításoddal nem értek egyet, mindkét nemben van ilyen is, olyan is.

A 2-es válaszoló viszont nem írt hülyeséget, ez az evolúciós ok van a héttérben, bár ez nyílván nem tudatos az emberekben.

A szex mennyiségi igénye viszont nagyon változatos a nemeken belül is, aminek az okát nem tudom, valószínűleg genetika. Tehát a napi egy és a havi egy is normálisnak tekinthető.

2020. jún. 23. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ha a nők csak olyan férfiakkal fekszenek le, akivel össze is jönnének"

Ezen álláspont szerint, akkor nem létezik prostitúció? O.o

2020. jún. 23. 17:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Te sem dugsz, azért vagy ennyire becsavarodva...
2020. jún. 23. 18:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom a többi nőre nem igazán jellemző amit írni fogok. Volt kapcsolatom után -mikor már teljesen kihevertem- elkezdett hiányozni a szex. Belementem egy egy éjszakásba, amim után szörnyen éreztem magam. Egy volt munkatársam - sokkal idősebb nálam - járni akart velem. Tudtam nem Ő az igazi de elfogadtam. Nem akartam elk.rvulni. Mellette aztán keresgéltem tovább és meg is találtam akivel már régóta együtt vagyok. Szóval én kivétel vagyok, szex miatt voltam olyannal is akivel egy percig sem gondoltam komolyan.
2020. jún. 23. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!