Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért őrülnek meg a nők, ha senki sem akar gyereket csinálni nekik? Miért van szükségük mindenáron 18 évnyi kínlódásokkal teli gyereknevelésre? A társadalmi megfelelés kényszere az ok?

#12, most komolyan, legalább ne írnád oda mindenhova, hogy biológus vagy.
Én most végzek MSc-vel (biológusként) és máris többet keresek ennél nőként...
Plusz ahogy korábbi kommentjeidből kivettem neked nem igazán komoly barátnő kell, hanem rendszeres partner-csere.

Van olyan nő aki nem szeretne gyereket. Szerencsére ma már aki belátja alkalomatlan a gyermekvállalásra nem vállal.
Sajnos több olyan embernek van aki alkalmatlan a gyereknevelèsre. Mert sikernek èlik meg, mèg akkor is ha szellemileg nem èrett meg rá, lehet sose fog. Kèrdem èn,aki buta marad felnőtt korára is, szűk látókörű, az mit fog átadni a gyerekènek?

Én most végzek MSc-vel (biológusként) és máris többet keresek ennél nőként...
Hát persze persze

Jövő héten lesz a záróvizsgám :D A vezető pozíció egy kicsit távol van, az orvoslátogató munka meg nem nekem való.
És (dobpergést kérek) állami helyen dolgozom fél éve, ahol a diplomás minimálbért kiegészítik egy összeggel. Szeptembertől phd, akkor az állami ösztöndíj lesz + kiegészítik ezt is, hogy megmaradjon a jelenlegi összeg. Ez Budapest, bár valóban nem az ELTE.
De csak hogy a kérdéshez is kapcsolódjunk:
Az állambácsik kijelentették, hogy nem számít nőnek, akinek nincs(enek) gyereke(i), sőt néha odáig merészkedett, hogy az sem nő, akinek nincs MAGYAR unokája. Van egy fb csoport, ahol a tudatos gyermektelenek gyűlnek össze és cikkeket (is) osztanak meg. Érdemes belenézni a kommentszekcióba, ahol főleg "férfiak" (bár nem kizárólag) követelik a minimum 3 gyereket a nőkön, mert fogy a magyar, a migránsok, nyugdíj, ki fog rólatok gondoskodni idős korban stb. Ha egy társaságban nőként kiejted a szádon, hogy te NEM szeretnél gyereket, akkor vagy kiakadnak és agresszívak lesznek vagy csak lenézően közlik, miszerint majd meggondolod magad. Mert a gyerek a legszebb dolog az életben - azaz semmi értelmet nem sikerült találniuk és ezzel kompenzálnak.
Aztán van az elenyésző kisebbség szerintem, akik tényleg szeretnének gyereket, JÓ szülők, törődnek a gyerekekkel. Nekik elismerésem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!