Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Mit tennétek zsinórban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit tennétek zsinórban 500 elutasítás után?

Figyelt kérdés

2020. jún. 20. 22:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
100 év alatt sem tetszik meg 500 férfi, de még 50 sem.
2020. jún. 21. 02:33
 12/18 anonim ***** válasza:
El sem jutnék addig, a második vagy a harmadik után szüneteltetném a témát és elgondolkoznék, hogy mégis mit csinálok rosszul.
2020. jún. 21. 08:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Többségünk nem próbálkozik direkt, csak érdekli, bejön neki valaki, aki vagy észreveszi őt és közeledik hozzá, vagy le se sz.rja. Ha mindig utóbbi történik, akkor nyilván elgondolkodik, magába néz az ember. Innentől két eset lehetséges: ha olyan hibá(ka)t talál, ami(ke)n lehet ÉS neki módjában is áll változtatni, akkor megteszi, ellenkező esetben megkeseredve, frusztrálódva feladja, és többé inkább rá sem néz senkire.
2020. jún. 21. 09:11
 14/18 anonim ***** válasza:

Nőknél ilyen nincs, mert csak válogatniuk kell a jelentkezők közül.

Csináltam tegnap egy női profilt az egyik társkeresőn. Teljesen üres profil, nem adtam meg képet, se mást. 1 nap alatt 20 üzenetet kaptam és 50-en nézték meg a profilomat.

Szóval egy nő lehet egy dagadt igénytelen tehén is kapni fog megkeresést. Ha szép akkor meg még többet.

2020. jún. 21. 12:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#14 na és a 20 üzenetíró közül hány van, aki nem "szia, dugunk?", "Lenne kedved beszállni harmadiknak a feleségemmel?", "Fizetnék, ha nyalhatnám a talpad" típusú vagy egyéb szexre invitáló üzenetet írt? Hány van, aki nem olyan ótvar, analfabéta szintű helyesírással írt le egy mondatot, hogy agydaganatod lesz, mire végigolvasod? Hány van, aki 2 mondat vagy 1-2 nap beszélgetés után sem jön elő az "amúgy milyen pózban szereted" témával és a farkáról sem küld fotót, hogy mondj véleményt? Hány van, aki a "nővel" nagyjából egykorú, nem valami kiéhezett, kanos, nyugdíjas nagyfater? Hány van, aki nem szeretőt keres? Hánnyal lehet értelmesen, tartalmasan beszélgetni és nem csak unottan, érdektelenül vet oda neked néha egy-egy "oké"-t, "értem"-et vagy ":)"-t?

Ha ezt a felmérést is elvégezted, akkor kíváncsi leszek az eredményekre.

Sosem az volt a nők problémája, hogy ne lenne náluk jelentkező társkereső oldalakon, hanem az, hogy a jelentkezők nagy része kritikán aluli.

2020. jún. 21. 13:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Nagyon virtuális kérdés.

Nincs ilyen ember, nő meg még annyira se próbálkozik ennyit.

Én 64f vagyok, mondjuk szűk ötven éve vannak nő ügyeim.

Volt négy komoly, ebből 3 hosszú kapcsolatom.

Ha nagyon max veszek még 30 pár alkalmas numerát, az még mindig nincs ötven se. Mikor lehetett volna kilencszer ennyi próbálkozás?

Jó sok embert, nőt ismerek, de nincs is ötszáz, akitől akartam volna valamit is.

2020. jún. 21. 14:02
 17/18 anonim ***** válasza:

14 : Szerintem te vagy az egyetlen, aki erre a kérdésre a netes megkeresést tekinti viszonzásnak.:)

Én a minimum több éves szerelmi kapcsolatot, együttélést tekintem annak.

2020. jún. 21. 18:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Oké, először definiáljuk az elutasítást. Az, hogy 500 random embernek írtál ismeretlenül facebookon hogy "helloszijaa sexxy vagy nyalnam a talpadat ismi?" (konkrét üzenet az inboxomból) és egyik sem válaszol, nem elutasítás. Az, hogy odamész az utcán 500 emberhez és a felének párja van, nem elutasítás. Ha 500 próbálkozás után egyetlen ember sem hajlandó még csak randizni sem velem, akkor rosszul próbálkozom, lásd a fent említett kommunikációs stílust. Ha az elutasítás azt jelenti hogy beszélgettünk, randiztunk, legalább minimálisan megismert és nem kér belőlem többet, akkor valahol 20 és ötven között elgondolkodnék hogy mit csinálok rosszul.
2020. jún. 21. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!