Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfivel, aki elszív napi 5 szál cigit és van egy gyereke az előző kapcsolatából? Ha nem, miért nem?
A cigi kizáró ok.
A gyerek nem az, viszont a gyerek anyja, aki valószínűleg még pár évig képben lesz, és nekem el kéne ezt fogadnom, sőt, jó képet vágva asszisztálni is hozzá- na, az már az. Exeket nem tűrök meg az életünk aktív részeként, márpedig ahol van közös gyerek, ott ez magától értetődő. Ha jóban vannak, az a probléma, ha rosszban vannak, akkor meg az. Ha rosszban vannak és még engem is utál, csak mert létezem, na akkor az meg külön történet. Ha özvegy, akkor meg azért, mert egy elhunyt személy emlékével nem tudok és nem is akarok versenyezni, a gyerek életében meg nyilván nem tudom ugyanazt a helyet elfoglalni, ahol a vér szerinti anyukája állna, és van annyi önismeretem, hogy tudjam, ez engem igenis zavarna. Szóóóóóval alapvetően nem a gyerek megléte-nemléte zavarna, hanem az egész szituáció, ami ezt körülveszi, és emiatt lenne kizáró ok.
A dohányzás nem zavar.
A gyerekeket nem szeretem, főleg nem a korábbi kapcsolatból származókat.
Így nem járnék ilyen férfival.
Nem csak a gyerek lenne a bajom, hanem inkább az anyja. Nagyon ritka, ha az új-régi nők kijönnek egymással, én nem akarom lesegetni az exet. Meg a gyerek se kéne holott szeretem a gyerekeket. De az, hogy a pasinak van más nőtől nekem az olyan elfogadhatatlan. Meg mi van ha a kisgyerek nem fogad el, esetleg fúr engem, mert nem tetszek neki, vagy maga a helyzet nem tetszik neki...Szeresse jobban a gyerekét rendben de én nehezen viselem a 2. helyet, mondhatni egyáltalán nem lenne jó vége.
A cigi nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!