Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha takarítóként dolgozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha takarítóként dolgozom nincs esélyem rendes párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok és egy iskolában dolgozom. Nem merek ismerkedni férfiakkal mert félek, hogy lenéznek amiért ez a munkám.
2020. jún. 20. 17:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért tettem idézőjelbe, mert a takarításon kívül van szakmájuk is.

Mindenki azt hiszi, hogy manapság minimálbérét takarítanak 6 osztályt végzett ágrólszakadt emberek akik máskülönben éhenhalnának.

Eközben 2500-3000 Ft/óráért dolgoznak, van normális életük, kocsijuk, házuk. Semmivel sem rosszabb munka mint egy gyári szalagsor.

Vagy mint egy irodai alkalmazott br 250-ért.

El kéne már felejteni ezeket a sztereotípiákat. A "Magdi-anyus" jelenséget.

2020. jún. 20. 21:52
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

"Azért tettem idézőjelbe, mert a takarításon kívül van szakmájuk is."

Miféle szakmája lehet annak, aki elmegy WC-t tisztítani? Mert a takarítás nem csak abból áll, hogy letörli az ember a polcokat, meg felmos. Ki vállalja ezt be? Az, aki mellette mondjuk szórólapozik, és kell neki a pénz.

"Semmivel sem rosszabb munka mint egy gyári szalagsor"

Ugyanolyan szar mindkettő, de külföldön megfizetnek érte. Gyári munkás nem voltam, de a takarításban van tapasztalatom. Ezért kell tanulni, és jónak lenni a szakmájában, hogy az ember ne ezeket az alja munkákat végezze, hanem mondjuk informatikusként keressen fél millót havonta.

2020. jún. 20. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

"Eközben 2500-3000 Ft/óráért dolgoznak,"

Svájcban igen, de Magyarországon, főleg Borsodban biztos nem. Arrafelé az iskolai takarító 8 órában keres havonta kb. 50 000 Ft-ot. Nem tudom, honnan vetted az infódat tehát.

Mutass már Magyarországon egy céget, aki 2500-3000 Ft-os órabért fizet. Balatonon jó esetben a szezonban 1000 Ft/órában vannak, de vannak olyanok, akik 850-900 Ft-ot adnak.

2020. jún. 20. 22:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Jól el vagy tévedve jóbarát.

Nem kell Svájcba menni ahhoz, hogy takarítóként 2500/óra-t keress.

Ha hiszed ha nem, Bp és környékén ennyiért takarítanak azok akik házhoz mennek és kivakarják a sok lusta gcit a koszból.

Nyilván nem a borsodi C tankerület klozet takarításáról beszélek.

1000 ft/óraért már senki nem takarít, max a románok a határ mellett.

2020. jún. 21. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!