Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha takarítóként dolgozom nincs esélyem rendes párkapcsolatra?
Azért tettem idézőjelbe, mert a takarításon kívül van szakmájuk is.
Mindenki azt hiszi, hogy manapság minimálbérét takarítanak 6 osztályt végzett ágrólszakadt emberek akik máskülönben éhenhalnának.
Eközben 2500-3000 Ft/óráért dolgoznak, van normális életük, kocsijuk, házuk. Semmivel sem rosszabb munka mint egy gyári szalagsor.
Vagy mint egy irodai alkalmazott br 250-ért.
El kéne már felejteni ezeket a sztereotípiákat. A "Magdi-anyus" jelenséget.
"Azért tettem idézőjelbe, mert a takarításon kívül van szakmájuk is."
Miféle szakmája lehet annak, aki elmegy WC-t tisztítani? Mert a takarítás nem csak abból áll, hogy letörli az ember a polcokat, meg felmos. Ki vállalja ezt be? Az, aki mellette mondjuk szórólapozik, és kell neki a pénz.
"Semmivel sem rosszabb munka mint egy gyári szalagsor"
Ugyanolyan szar mindkettő, de külföldön megfizetnek érte. Gyári munkás nem voltam, de a takarításban van tapasztalatom. Ezért kell tanulni, és jónak lenni a szakmájában, hogy az ember ne ezeket az alja munkákat végezze, hanem mondjuk informatikusként keressen fél millót havonta.
"Eközben 2500-3000 Ft/óráért dolgoznak,"
Svájcban igen, de Magyarországon, főleg Borsodban biztos nem. Arrafelé az iskolai takarító 8 órában keres havonta kb. 50 000 Ft-ot. Nem tudom, honnan vetted az infódat tehát.
Mutass már Magyarországon egy céget, aki 2500-3000 Ft-os órabért fizet. Balatonon jó esetben a szezonban 1000 Ft/órában vannak, de vannak olyanok, akik 850-900 Ft-ot adnak.
Jól el vagy tévedve jóbarát.
Nem kell Svájcba menni ahhoz, hogy takarítóként 2500/óra-t keress.
Ha hiszed ha nem, Bp és környékén ennyiért takarítanak azok akik házhoz mennek és kivakarják a sok lusta gcit a koszból.
Nyilván nem a borsodi C tankerület klozet takarításáról beszélek.
1000 ft/óraért már senki nem takarít, max a románok a határ mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!