Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a min anyagi elvárás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a min anyagi elvárás aminél már ellehet szerinted gondolkodni hogy jöhet a gyerek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 19. 02:40
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Saját lakás, fix munkahely
2020. jún. 19. 02:56
 2/9 anonim ***** válasza:
41%

Közös lakás, munkahely, megtakarítás mind a két félnek.

Ha a nő a 3. évben is otthon lesz, akkor csak 26 ezer forintot fog havi szinten kapni, tehát ezért is lesz jó a megtakarítás, hogy ne csak a férfi fizetéséből éljenek.

2020. jún. 19. 05:09
 3/9 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
34%

Saját ingatlan, saját autó, amik tehermentesek. Fix munkahely.

És azért 2-3 millió Ft megtakarítás.

2020. jún. 19. 07:05
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Eddig az utazgatások, fesztiválokra, hétvégi bulikra költöttünk. Most pelenkára költjük. Annyi volt, hogy lakásra gyűjtöttünk tíz évig, ebből 7 évet már együtt raktuk félre. Autónk nincs, eddig nem volt rá szükség.
2020. jún. 19. 08:00
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

A saját tulajdonú ingatlant én is mondanám, fix munkahely mindkettőtöknek, ami fizetésből általában azért marad és tudtok félretenni és minimum 1-2 millió megtakarítás, de inkább több. Nem kötelező a nőnek 3 évig otthon maradnia, szóval ha szükség van a pénzre, nem feltétlenül kell a megtakarítást felélniük, de nem is arra kell az a pénz, hanem mert mindig derülnek ki dolgok, hogy mire kellene költeni, meg ennyi megtakarítás egyébként is egészséges, ha van egy családban bármilyen váratlan kiadás (neadjisten egészségügyi jellegű) fedezésére.

Ezeket szabnám meg minimumnak így első körben.

2020. jún. 19. 08:00
 6/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
64%
Ahogy a #3-as is írja, minimum ennyinek össze kell jönnie, ha azt akarjuk, hogy a gyerek a lehető legnormálisabb körülmények között nőjön fel. Félelmetes, hogy sokan simán csak úgy belemennek a gyerekvállalásba, hogy hónapról hónapra élnek.
2020. jún. 19. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

2es! A 3.évben kap csak anyit, de akkor sok helyen van bölcsi és lehet visza menni melózni! Ha folyamatos munkaviszonyod van legalább 1 évig, akkor a fizetésed mitudomén hány százalékát kapja az anya! Én kaptam havi 140 ezret!

N27

2020. jún. 19. 08:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Mondatértelmezés? Én is ugyanazt írtam, mint te. Minek kellett most megismételni, amit helyesen leírtam?

2020. jún. 19. 09:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Saját lakás, mindkettőnknek fix munkahely. Nekem is ezek.

Megtakarítása legyen minimum az egyik félnek. Nálunk ez úgy néz ki, hogy az én összes megtakarításom ment a lakásba, mert az övé olyan módon van lekötve, hogy jobban járunk, ha ott marad, viszont szerződtünk, hogy ki mennyi összeggel hova szállt be, így az a megtakarítás tulajdonképpen közös.

2020. jún. 19. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!