Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm.
Egy darabig együtt jártunk bulizni stb, de olyan dolgok nem történtek közöttünk.
Igazából nem rossz nő, de.
Hát szal, nekem az anyukája viszont nagyon bejött, de férjes nő volt, úgy hogy nem próbálkoztam nála, de valahogy éreztem, hogy mintha szimpatikus lennék neki.
Most viszont elvált, ráadásul bomba formába hozta magát és ma találkoztunk a városban és elég közvetlen volt.
Be is jelöltem utána Facen, majd ott is beszélgettünk.
És szerintem csak egy szavamba kerülne és már dughatnánk is, és hát én szeretném is, de félek, hogy mit fog szólni a lány ismim, hogy az anyukájával szexelek.
2020. jún. 18. 13:49
1/3 anonim 

válasza:

Lexarnám. Ahogy nektek jó, ti tudjátok.
2/3 anonim 

válasza:

Ha annyira buta vagy, hogy el is mondanád neki 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
3/3 anonim 

válasza:

Nem kell az orrára kötni a lánynak, legyetek diszkrétek oszt ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!