Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy a férfiak engem is értékelni tudjanak, nem csak belém rúgni?

Figyelt kérdés
Sose adom magam könnyen, eddig csak 2 férfival feküdtem le, és az első szex is 3 hét után történt meg. Ezek ellenére akikkel jártam, mindenki belém rúgott, csak kihasználtak. Viszont azt látom hogy más nő lehet akármilyen, akár meg is csalhatja a párját, mégis tökéletesek, én meg senki számára sem vagyok. az. Kezdem utálni is magam ezért.
2020. jún. 18. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mar miert ne lennel tokeletes? Azert mert paran kihasznaltak nem jelent semmit, foleg azt nem hogy baj van veled.

Figyelj, nem ismerlek de tudom hogy tokeletes vagy :) a hibaid ellenere szeretlek mint embertarsam. Lehet semmit nem jelent igy online de ha valaha osszefutnank egy olelesre szamithatsz :)

2020. jún. 18. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Néz, millió ember él akinek nem sikerül megtalálni a megfelelő társat.

A legtöbb ember k**úrvára megszívja méghozzá sokszor.

Azon is agyalhatnál viszont, hogy ezek akiket összeszedsz, ezek milyen emberek hol ismerted meg őket , hogyan.

2020. jún. 18. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pont az a baj, hogy csak 2 pasival próbálkoztál. Szerintem ezrek vannak akik odalennének érted.
2020. jún. 18. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Változtass egy kicsit a külsődön, a dolgok felfogásán. Azt hagyd meg, hogy nem adod könnyen magadat.
2020. jún. 18. 21:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Kétszer kihasználtak, hidd el néha a legjobbakkal is megesik. Próbáld levonni a tanulságot, voltak-e erre utaló jelek és kiszűrni legközelebb az ilyeneket. Ne általánosíts, nem látsz bele a dolgokba, magaddal törődj.
2020. jún. 19. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!