Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyereket akaró nők! Meg tudna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyereket akaró nők! Meg tudna győzni titeket a párotok arról, hogy nem kell nektek gyerek?

Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 23:04
A kérdező szavazást indított:
Igen
Talán
Nem, inkább elhagynám.
36 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Igen, mivel a gyermekhez pénz is kell.
2020. jún. 17. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:
6%

Én az anyagiaktól félek a mai világban

Szerintem egy párnak havi ha van 800000ft kevés még a gyerekre.Min havi 1millió kellene de javítsatok ki aki mást gondol

F

2020. jún. 17. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

2.-nak.

Te melyik országban élsz? 800 1M ???

2020. jún. 17. 23:12
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Nem akarok feltetlenul gyereket, nekem mindegy, de ugy gondolom, ez egy olyan dolog, amiben ha valakinek konkret elkepzelese van, hogy akar vagy nem akar, akkor nem nagyon fogod tudni meggyozni. Ez kicsit komolyabb dolog annal, hogy te akarsz egy aranyhorcsogot, de a masik nem.

Amugy a 800-1 milliot sokallom, de en is csak akkor vallalnam be a gyereket majd, ha a kettonk osszkeresete eleri a kb 600 ezret. Persze meg lehet oldani a gyereket olcson is, vegigkunyeralni az ismerosoket, rokonokat hasznalt cuccok miatt, csak nem biztos, hogy mindenki igy kepzeli el a dolgot.

2020. jún. 18. 01:33
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

2-es

Kettő kicsi gyerekünk van, 8-900 ezer a havi bevételünk. Hiteleink is vannak. mindent meg tudunk adni nekik a magánovitól kezdve mindenig. Szerintem egy gyereket mondjuk hitelek nélkül 300-350 000 forintből tökéletesen fel lehet nevelni

2020. jún. 18. 07:07
 6/9 anonim ***** válasza:
81%

Minthogy tudom magamról, hogy gyereket akarok, ezért eleve a randizás ideje alatt felhozom a kérdést. Nincs azzal baj, ha a pasi nem akar, de ne húzzuk feleslegesen egymás idejét, ne keverjünk a dologba érzelmeket, ha tudható, hogy ebben nem értünk egyet. Nem tudna meggyőzni, hogy mégse kell, ez nem így működik. Mintha valami olyasmiről akarna meggyőzni, hogy nem kell hobbi, programok, semmi öröm az életben, csak dolgozzunk látástól-vakulásig, mert az az igazi. Hát, oké, ő gondolkodhat és élhet is így, de én ebben biztos nem veszek részt.

Amúgy igen, kell pénz a gyerekhez, de azért annyira nem rettenetesen sok. Én is egyetértek az #5 válaszolóval, ha hitelek nélkül számoljuk, egy család összbevétele ha 3-400.000 körül van, abból már kényelmesen lehet babát vállalni.

2020. jún. 18. 07:47
 7/9 anonim ***** válasza:
31%
Az az egy milla kissé elrugaszkodott. Gyereket vállalni azért nem luxus kategória. Nekünk 500 az összbevételünk, van hitelünk és 3 gyerekünk, semmiben nem szenved senki sem hiányt, van hobbink, járunk nyaralni, van megtakarításunk.
2020. jún. 18. 11:04
 8/9 anonim ***** válasza:
49%
Kösz hogy lepontoztatok azért mert nem akarok a majdani gyerekemet ugy felnevelni mint egy izét.
2020. jún. 18. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Ideig óráig...De ha én anya akarok lenni,és a körülmények is megvannak akkor elhagynám ha nem ajarna
2020. jún. 18. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!