Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljönnél egy GYK-s Felnőtt párkapcsolatok topik találkozóra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 13. 23:02
31/49 anonim válasza:
Nem, és egyáltalán nem értem, hogy mi lenne egy ilyen találkozó célja. Ebben az oldalban nem pont az anonimitás a pláne?
32/49 anonim válasza:
Uh én a Martinra lennék kiváncsi, (bár ő nem ide szokott írni), tudjátok a srác akinek idegbeteg és nagyon kövér a huga, meg az anyja se százas... Akinél leszerelték a fürdőszoba zárját és rá nyitogattak mikor a dolgát végezte, vagy fürdött. Szegény srác, remélem jobbra fordult mindhármuk élete. :/
33/49 anonim válasza:
Nem, de innen már találkoztam pár emberrel, ők rendesek voltak anno 2013-2016ban. Régi szép idők.
34/49 anonim válasza:
Jaguár jó pasi vele találkoznék :)
Mondjuk sok fura felhasználó van, tőlük félnék :D
35/49 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem lenne fizikai attrocitás. Interneten jobban elengedik magukat az emberek.
36/49 anonim válasza:
Na de mi lenne a célja? Ismerkedni biztosan nem lehetne, mivel arra itt neten sem vevők a hölgyek. Talán az itteni slágertémákban lehetne vitákat szervezni élőben, de ehhez komoly moderátorcsapat kellene.
37/49 anonim válasza:
#36 hát a kikspcsolódás, haverkodás. Miért kéne személyesen vitatkozni? Azt itt is lehet.
38/49 anonim válasza:
#36: Ezzel csak az a baj, hogy itt a férfiak és a nők többsége szó szerint ellenségként tekint egymásra, akit mindenáron le kell győzni. Szerinted milyen haverkodás lenne ebből?
39/49 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Az oldalon még elviselem a sok férfigyűlölő feminácit, de élőben már idegesítenének.
40/49 anonim válasza:
#38 akik elmennének egy ilyenre, azok simán össze tudnának haverkodni. Akik acsarkodnának, azokra úgysincs szükség. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!