Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zoliba' kérdése:
Csak én érzem igénytelennek ezt topikot?
Figyelt kérdés
feltesz vki egy kérdést,de még a nem troll válaszokat sem pontozza. A másik fele meg a kommentelők. Elolvassa a kérdést,és odaír valamit,(amit lehet,h már 2szer leírt más) a többiek válaszát meg lekakkantja..2013. júl. 24. 10:45
1/6 anonim válasza:
Én szavazok meg kommentelek is (vissza akarok kerülni a top3-ba :) )
3/6 A kérdező kommentje:
lájkoltam :)
2013. júl. 24. 10:49
4/6 anonim válasza:
Ez sajnos nem csak itt van így. Magyarországon ez a gondolkodásmód. "Ő jobban tudja, mint én? Há' nehogymá', le is pontozom nekije'!"
Meg ugye az értő némaolvasás hiánya. Beleírom a kommentbe a választ, de még fűzök hozzá egy-két megjegyzést, mert ugye így kerek. Csak valamit félreolvas, vagy nem ért és lepontoz. Ahelyett, hogy elolvasná még egyszer, vagy analizálná, ha már segghülye.
5/6 anonim válasza:
Nagyon ritkan pontozok, akar en kerdeztem, akar csak valaszoltam. Nekem ez szemely szerint nem fontos.
Amugy ha irok, igyekszem nem off-olni, hanem a kerdesre valaszolni.
6/6 anonim válasza:
Nem csak te, ne aggódj. Egyre több lesz itt a tizenéves nem soká, elfog szabadulni a pokol, és troll invázió lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!