Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eljönnél egy GYK-s Felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljönnél egy GYK-s Felnőtt párkapcsolatok topik találkozóra?

Figyelt kérdés
2020. jún. 13. 23:02
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%

17.

Én is hasonló okokból nem mennék el. Sajnos a psycho tagok - mindkét nem - valószínű verekedésben törnének ki és a verekedés tipikusan olyan dolog ami az ilyen elborultaknak zsigerből jobban megy, mert ösztönösebbek, elvakultabban támadnak.

És én minden látszat ellenére se vagyok ilyen elborult, így valószínű rosszul járnék.

2020. jún. 14. 00:09
 22/49 anonim ***** válasza:
72%
Igen igen, a paranoid hölgy a családi kapcsolatokban is szokott nagyokat alkotni
2020. jún. 14. 00:13
 23/49 anonim ***** válasza:
96%

Pár éve még elmentem volna, 2016 környékén voltak itt jó arcok, meg a trollok is eredetibbek voltak. Jaguárt megneztem volna előben, ha még valaki emlékszik rá... :D

L/24

2020. jún. 14. 00:19
 24/49 anonim ***** válasza:
78%

2015-16 nagyon pörgött az oldal, akkor lettek gyakoris "csetek" kapásból kettő egymással rivalizáló is :D Múltkor néztem a régi neveket RRR meg Katolikusplébános meg kecskesajt meg ilyenek.

Debrecenben kellene tartani ott él a legtöbb expert gyakoris. Esetleg Kalocsán, Gegi tiszteletére?

2020. jún. 14. 00:25
 25/49 anonim ***** válasza:
Csetek? Azok még működnek?
2020. jún. 14. 00:31
 26/49 anonim ***** válasza:
0%

25.

Amennyire tudom már nem. Az egyik tuti megszűnt, a másik pedig előtte se volt egy nagy eresztés. A tagok talán még fellelhetőek itt, bár ki tudja.

2020. jún. 14. 00:33
 27/49 anonim ***** válasza:

Közel két éve feltettem hasonló kérdést, hasonló okokból mint itt, leszavazták. Jaguár csak azért aggódott, hogy minden csaj őt fogja üldözni a szerelmével. :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2020. jún. 14. 01:39
 28/49 anonim ***** válasza:
28%
Én simán elmennék annak ellenére, hogy kb a fél gyk letiltott és összeveszett már velem. Nem vagyok fosós, és tudom, hogy a legtöbb kötekedős emberke, aki itt előadja magát, az élőben meg sem merne szólalni.
2020. jún. 14. 01:47
 29/49 anonim ***** válasza:
35%
Ha turcsy ott lesz, megyek na! 😃
2020. jún. 14. 01:47
 30/49 anonim ***** válasza:
Persze. Más kérdés, hogy van pár ember, aki kishíján meglincselne. 😄😄😄
2020. jún. 14. 02:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!