Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelmes lenni belé?
Mintha nem olvastam volna, hogy "okos, jó a humora, megért, szeretem magamat mellette. Szeretek vele lenni."
stb.
Abból a hat tulajdonságból ... mind igaz egy tájékozott prostira is.
Szexi, jó az ágyban, kedves, szép, aranyos, tudok vele jókat dumálni...
És ha tájékozott is, akkor pipa :D
Azért a szerelem nem csak a jó külsőn és a kedvességen múlik. Ja, meg hogy tájékozott legyen. te jó ég. huszadrangú kérdés.
4.
Akkor mégis min múlik? Csak mert azt senki nem mondja meg, csak lózungokig jutnak a kínai szerencsesütik szintjén, de hogy valójában min múlik - na ezt senki nem tudja, egy lutri az egész.
Én arra jutottam, hogy olyan mint az égés. Három dolog kell hozzá, de nem oxigén, gyulladási hő és éghető anyag.
Hanem.
Gyulladási hő - Szexuális vonzalom
Éghető anyag - Az, hogy szeresd sajátmagadat ő mellette (Olyan személyt hozzon ki belőled, akit kedvelsz.)
Oxigén - Legyetek nagyon jó barátok.
De nyilván ez is tág... de szerintem a középsőt azt sokszor kihagyják, mert azt sem ismerik fel, hogy más-más ember másmilyen személyiséget hoznak ki belőlük. Mert ugye mindenki mást reagál, és ezért máshogyan viselkedsz a környezetükben stb.
Tulajdonképpen amiket felsoroltál, azok csak pusztán pozitív tulajdonságok, vagy neked amúgy ilyen az eseted férfiakban? Vagy saját magaddal nem vagy tisztában arról, hogy ki is az eseted?
Az ember tud bárkibe szerelmes lenni, elég buta kérdés..
Nem leszek szerelmes valakibe, csak mert szép és kedves, sok ilyen ember van. Nagyban függ attól is, hogy milyen férfi az esetem. Vagy attól is, hogy hogyan bánik velem, hogy viszonyul hozzám. Pl. Nem vagyok oda az olyan férfiért, akin azt érzem, hogy kétségbeesetten párt akar, róla sem vagyok meggyōzōdve, hogy szerelmes lenne belém, de kapcsolatot akar, hogy végre lehessen valakije. Ez taszító.
Mennyire illetek össze? Tök mindegy, hogy milyen a férfi, ha nem érzed magatokat egymáshoz illōnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!