Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelmes lenni belé?

Figyelt kérdés
Szép, szexi, jó a teste, jó az àgyban, tájékozott, kedves, aranyos, jókat tudok vele dumálni. Kérdezte, hogy miért nem lehet köztünk komolyabb, hogy mi a baj vele? De nem tudtam rá válaszolni. Voltatok már ilyen helyzetben?
2020. jún. 10. 00:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg más van már a szívedben? Vagy ha nem ez, akkor talán csak ez túl egyszerű neked és kalandosabb dolgokra vágysz stb. Sok oka lehet, lehet hosszútávra nem tudsz vele elképzelni jövőt.
2020. jún. 10. 00:10
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Gondolom van valaki más, akin nem vagy túl. Mindegy hány éve, nem vagy túl rajta. Vagy nincs meg benne az a plusz. Néha teljesen megmagyarázhatatlan, hogy a szerelem mitől jön létre. Van köze a külsőhöz, teljesen felesleges csak a személyiségre fogni, de a szerelemhez kell valami több, nem elég a tökéletes külső.
2020. jún. 10. 00:11
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Lehet csak simán nem tudsz szerelmes lenni. Nem mindenki képes rá. Nincs ezzel baj, csak derítsd ki, ha tudod, onnantól nem fog zavarni :)
2020. jún. 10. 00:16
 4/11 anonim ***** válasza:
40%

Mintha nem olvastam volna, hogy "okos, jó a humora, megért, szeretem magamat mellette. Szeretek vele lenni."

stb.

Abból a hat tulajdonságból ... mind igaz egy tájékozott prostira is.

Szexi, jó az ágyban, kedves, szép, aranyos, tudok vele jókat dumálni...

És ha tájékozott is, akkor pipa :D

Azért a szerelem nem csak a jó külsőn és a kedvességen múlik. Ja, meg hogy tájékozott legyen. te jó ég. huszadrangú kérdés.

2020. jún. 10. 00:49
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

4.

Akkor mégis min múlik? Csak mert azt senki nem mondja meg, csak lózungokig jutnak a kínai szerencsesütik szintjén, de hogy valójában min múlik - na ezt senki nem tudja, egy lutri az egész.

2020. jún. 10. 00:51
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Én arra jutottam, hogy olyan mint az égés. Három dolog kell hozzá, de nem oxigén, gyulladási hő és éghető anyag.

Hanem.

Gyulladási hő - Szexuális vonzalom

Éghető anyag - Az, hogy szeresd sajátmagadat ő mellette (Olyan személyt hozzon ki belőled, akit kedvelsz.)

Oxigén - Legyetek nagyon jó barátok.

De nyilván ez is tág... de szerintem a középsőt azt sokszor kihagyják, mert azt sem ismerik fel, hogy más-más ember másmilyen személyiséget hoznak ki belőlük. Mert ugye mindenki mást reagál, és ezért máshogyan viselkedsz a környezetükben stb.

2020. jún. 10. 01:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogott meg téged, ez önmagában még kevés amiket te leírtál.
2020. jún. 10. 09:51
 8/11 anonim ***** válasza:
54%

Tulajdonképpen amiket felsoroltál, azok csak pusztán pozitív tulajdonságok, vagy neked amúgy ilyen az eseted férfiakban? Vagy saját magaddal nem vagy tisztában arról, hogy ki is az eseted?

Az ember tud bárkibe szerelmes lenni, elég buta kérdés..

Nem leszek szerelmes valakibe, csak mert szép és kedves, sok ilyen ember van. Nagyban függ attól is, hogy milyen férfi az esetem. Vagy attól is, hogy hogyan bánik velem, hogy viszonyul hozzám. Pl. Nem vagyok oda az olyan férfiért, akin azt érzem, hogy kétségbeesetten párt akar, róla sem vagyok meggyōzōdve, hogy szerelmes lenne belém, de kapcsolatot akar, hogy végre lehessen valakije. Ez taszító.

Mennyire illetek össze? Tök mindegy, hogy milyen a férfi, ha nem érzed magatokat egymáshoz illōnek...

2020. jún. 10. 09:58
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 Az ember nem tud bárkibe szerelmes lenni*
2020. jún. 10. 10:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok ilyen nő, illetve férfi van. Nyilván nem szerelmes az ember mindegyikbe. Egy jól működő párkapcsolathoz sokkal több minden szükséges. Kell az a plusz, amitől úgy érzed vele nem csak lefeküdni, hanem felkelni is érdemes. Amikor már a bundás kenyéren is őt látod és nem tudod megmagyarázni, hogy miért. Akkor vagy szerelmes. Ez a plusz bármi lehet: szarkasztikus humortól a mosolygödröcskén át az élethez való hozzáállásig bármi.
2020. jún. 10. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!