Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek szerelmes lenni, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek szerelmes lenni, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Elkezdtem többet érezni a férfi iránt, akivel ismerkedek. Őszintén szólva sose éreztem még így, rendesen megrémít a dolog. Eddig egy párkapcsolatom volt csak, nagyon szerettem az illetőt, de nem igazán szerelemmel. Most rendesen félek szerelembe esni, pedig valószínűleg már mindegy. Félek, hogy csalódok, hogy nem fog működni a dolog kettőnk között stb... Az elmúlt időben rengeteget gondolok rá, és folyton kicsit ideges vagyok. Kivéve ha vele vagyok, akkor se kép se hang.

Nem adott rá egy szem okot se egyébként, hogy ne bízzak benne. De félek, hogy mégis úgy dönt nem vagyok elég neki. Hogyan kezeljem az érzéseimet?

2020. máj. 25. 12:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Pedig a kapcsolatfelvétel ezzel kezdődik!

Aztán vagy tartós lesz, vagy szétmentek. Ekkor jön Neked a harmadik kapcsolatkezdés... (folyt.köv.).

2020. máj. 25. 13:54
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan kezeljem az érzéseimet?"

Nagyon jó a a kérdés!

Több okból is. De a legfontosabb hogy igen, ezek az érzések aggodalmak a tieid, benned léteznek. Ha van alapjuk , ha nincs. Álltalában nincs...csak az elménk próbál minket megvédeni a csalódástól, ezért gyártja ezeket a gondolatokat.

Ami nem is lenne baj, csak a lényeg hogy ne azonosulj ezekkel a gondolatokkal!

Add át magad a jó dolgoknak , hagyd megtörténni. Majd ha valóban elérsz arra a szintre hogy problémák merülnek fel, akkor kell velük foglalkozni. Egyelőre nincs probléma , csak az elméd gyártja őket...hogy mi lesz ha....nem akarsz sérülni....stb....

Csak olvass ennek utána neten és minden világos lesz számodra is.

2020. máj. 25. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!