Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy nekem nem jönnek össze azok a dolgok amikre vágyok?
Most bocs de te nem ugyanezt csinálod? Nem sirankozol itt?
Ennyi alapjan nem lehet megmondani mi veled a baj. Ha egyáltalan van. Kikkel ismerkedtél? Hogyan ismerkedtél? Lett-e randi? Ha igen milyen volt? Volt-e már hogy azt vetted észre bejössz valakinek?
Az se mindegy hány éves vagy. 20 vagy 30 vagy 40?
Oke, en meg egy csodas parkapcsolatba nagyon jo anyagi korulmenyek koze kerultem.
Tiz ev utan hirtelen meguntam. Oregedes, halal jar az eszemben, menopauza elotti idoszak. Rettegek, hogy most mar csak ezzel az emberrel szexelhetek, semmit nem tartogat nekem az elet.
Nagy hazban lakunk, en pedig egy sajat kislakasrol almodtam mindig, es kimaradt ez a lancszem. Nem kell dolgoznom. Csak elvennem mas munkajat, es a penz nem lenne nagy kulonbseg. Hianyzik a tervezes, almodozas, vagyakozas.
Ertsd meg, nem ugy van az elet, hogy akik kipipalhattak a happy endet, meg a luzerek.
Boldog pillanatok vannak. Nekem az a hoeses, a naplemente hegyek kozott, stb...
Ne feladat teljesitesenek fogd fel a sorsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!