Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Járnátok egy nagydarab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Járnátok egy nagydarab férfivel?

Figyelt kérdés
2m magas, 110 kiló.
2020. jún. 9. 19:00
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Ez azért függ az arányoktól is. Egy két méteres pasi simán lehet 100+ kiló tiszta izom és 100+kiló tiszta háj is...

Egyébként az én 160 centimhez már azért túl magas

2020. jún. 9. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

200 cm-es testmagassághoz a normál BMI valahol a 80-100 kg közötti tartományban van, de nyilván egyedi mindenki, ez sem szentírás.

Lehet az a +10 kg izom is, meg ilyen magasságnál nem is egy hatalmas tragédia.

Alapvetően tehát igen. Kérdés, hogy oszlik el, mennyire szimpatikus az ember (nyilván belsőre is, kinézetre is), mennyire tevékeny, sportos az életmódja...

Ez azért nem kizáró ok nyilván, ha amúgy OK.

2020. jún. 9. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a hülye kérdéseket. Ezek alapján lehetsz izomkolosszus és dagadt állat is...
2020. jún. 9. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
#3: az utóbbi. Ugyanis ez a Balázs, már megint.
2020. jún. 9. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előttem lévők is írják. Linkelj be egy hasonló alkatú fickót mint te :) Úgy majd válaszolok.
2020. jún. 9. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
A férjem 186 centi és 95 kiló, van pocakja, de nem kövér és nem hájas. Izmos, de nem kigyúrt, hanem az a klasszikus nagydarab szőrös medve. Nekem pont az esetem.
2020. jún. 10. 12:11
 7/7 anonim válasza:
Igen, bár a magas férfiak túl magasnak tartanak, szval észre sem venne engem
2020. jún. 10. 12:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!