Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nőkhöz szólna a kérdésem! Belőletek milyen gondolatot váltana ki az, ha egy jóval fiatalabb, jóképű férfi rátok mosolyog hófehér fogakkal?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 18:33
11/18 anonim válasza:
Arra gondolnék, hogy jóleső érzés a mosolya, de már megint miért a fiatal, és miért nem a korosztályomból vesz észre valaki. :)
39N
12/18 anonim válasza:
Mosolygott már rám,kapcsolat lett belőle. De előtte váltottunk pár levelet,beszéltünk telefonon,és a randin jött a mosoly /hófehér fogakkal/. Ez persze nem azt jelenti,hogy minden fiatal,jóképű,tökéletes mosolyú pasinak behódolnék. Széppé tenné a napom,okozna egy vidám pillanatot,ennyi.
13/18 anonim válasza:
Én arra gondolnék,hogy biztos lemaradtam a mai fiatalok által követett trendekről,és valószínűleg most azért mosolyog mert valami cikiset vettem fel.
14/18 anonim válasza:
"Tuti mögöttem / mellettem valakire villogtatja a fehér fogait"
"Uhh, be kéne jelentkezni a féléves generálra, már működnek a fogászatok."
"Azanyádér', az anyád lehetnék
Ó Rómeó, miért nem vagy te 15-el több...?"
"Vajon a pasijára szmájlizik ennyire? A címlapsrácok mind melegek:( "
Bocs, hogy ez így most mind idezúdult, de mindig a "kisfiúk" találnak meg, holott 40+ra vágynék. (40)
15/18 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy még 10 év és azzá válhatna, aki a zsánerem, feltéve ha én megállhatnék az időben.
16/18 anonim válasza:
“Te, ez nem a fiam gügye volt osztálytársa, Tibike?”
17/18 anonim válasza:
A fehér fog természetes,azzal különösebben nem hat rám. A mosoly pedig...szimpatikussá teheti, de kb ennyi. Nem tulajdonítok ennek így, együtt, nagy jelentőséget. Ezzel, + a fiatalságával még senki nem vett le a lábamról, jóval több kell hozzá.
18/18 kovacs magdolna2 válasza:
Semmit , de ha bejonne es független lennék.. miért ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!