Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon van okom félni?
Figyelt kérdés
7 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel, párszor apró dolgokon kaptunk már össze, de itt is érzem, hogy sokkal jobban tudom kezelni a dolgokat, mint az elejen. Most fogunk majd összeköltözni, viszont amin aggódok egy kicsit, hogy az első barátja a páromnak, immár 4 éve vége van, de tartják a kapcsolatot. Korábban 1.5 év után a barátnőm miután ahogy szakítottak még akart találkozni vele és ott írta a barátnőjének, hogy nem tudja mit hoz a jövő, de később simán újra vele lenne,de lehet csak most gondolja úgy és később más lesz. Sosem olvasok bele más telefonjába, de úgy voltam vele, hogy valakivel ha nagyon jól érzem magam és vele tervezek akkor muszáj tudnom.2020. jún. 8. 13:55
11/12 A kérdező kommentje:
Lassan 30 éves leszek és sosem néztem senki telefonjába, de amikor jött egy üzenet mellettem ült az exétől, azért elgondolkodtatott. Utána beszéltünk erről és később néztem bele a telefonba valóban így van e amitt mondott. És egyezett minden. Azóta nem kotoraszok, mert bízok benne. Ha nincs ez az üzenet akkor nem nézek bele
2020. jún. 8. 14:29
12/12 anonim válasza:
Nekem is volt egy exem, akivel beszélgettem, néha összefutottunk(semmi több), de aztán amikor lett barátom tavaly ősszel, egyre inkább csökkentettem vele a kommunikációt, mert fordított esetben én sem néznem el a paromnak, hogy az exevel beszeljen. Tudott amugy rola, mondta is hogy zavarja szoval ma mar nem tartom a kapcsolatot az exemmel. (egyébként barátokra nem szólt be soha, nem korlátozza kivel talalkozzak meg nem ellenorizget, de nincs is oka feltekenynek lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!