Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez annyira zavarba ejtő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez annyira zavarba ejtő helyzet! Hogy jöhetnék ki jól?

Figyelt kérdés

Beleszerettem a legjobb barátomba. Együtt élünk, ugyanis mind a ketten egyetemre járunk, a lakás pedig a barátomé, így nem kell lakbért fizetni, idén már maradunk nyáron itt. A gubanc az, hogy egyik ismerős telefonált ma délután, hogyha nem nagy baj, itt aludna, ugyanis a barátnőjével összekapott és nem tud hirtelen hova menni. A barátom azt mondta rá, hogy rendben. De így viszont egy ágyban fogunk aludni. A helyzet az, hogy alakul köztünk valami, de én most is fülig elvörösödöm, ha belegondolok, hogy egy ágyban kell aludnunk. Nem vagyok könnyen zavarba ejthető, de most is kezem-lábam remeg, mert amióta megváltoztak az érzések, nem aludtunk egy ágyban. Így egy percet sem fogok tudni aludni! Jártatok már így? Hulla fáradt vagyok, de valósággal félek a hálóba bemenni (nem azért, mert megesz!), hanem egyszerűen zavarban vagyok. Gondolom, érthető. Mit tehetnék? Ti mit tennétek, hogy oldjátok a helyzetet?

Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!

2010. júl. 31. 00:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden jól sikerült... legyetek boldogok:D bár nekem is így össze jönne minden
2010. júl. 31. 13:52
 22/23 anonim ***** válasza:
valami pikáns sztorit is mesélj ha lesz. grat.
2010. júl. 31. 13:59
 23/23 anonim ***** válasza:
éljen :) végre valami pozitív sztori az oldalon :):)
2010. júl. 31. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!