Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez annyira zavarba ejtő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez annyira zavarba ejtő helyzet! Hogy jöhetnék ki jól?

Figyelt kérdés

Beleszerettem a legjobb barátomba. Együtt élünk, ugyanis mind a ketten egyetemre járunk, a lakás pedig a barátomé, így nem kell lakbért fizetni, idén már maradunk nyáron itt. A gubanc az, hogy egyik ismerős telefonált ma délután, hogyha nem nagy baj, itt aludna, ugyanis a barátnőjével összekapott és nem tud hirtelen hova menni. A barátom azt mondta rá, hogy rendben. De így viszont egy ágyban fogunk aludni. A helyzet az, hogy alakul köztünk valami, de én most is fülig elvörösödöm, ha belegondolok, hogy egy ágyban kell aludnunk. Nem vagyok könnyen zavarba ejthető, de most is kezem-lábam remeg, mert amióta megváltoztak az érzések, nem aludtunk egy ágyban. Így egy percet sem fogok tudni aludni! Jártatok már így? Hulla fáradt vagyok, de valósággal félek a hálóba bemenni (nem azért, mert megesz!), hanem egyszerűen zavarban vagyok. Gondolom, érthető. Mit tehetnék? Ti mit tennétek, hogy oldjátok a helyzetet?

Nagyon köszönöm a gyors válaszokat!

2010. júl. 31. 00:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmiképp sem tudsz ellazulni, akk nem tudok mást, igyál egy picikét. De tényleg csak picikét, amennyi épp a lazuláshoz szükséges!
2010. júl. 31. 00:34
 12/23 A kérdező kommentje:

Nálunk még nem volt ilyen, mivel a csoporttársaink eléggé visszafogottak, így bár vannak bulik, nem szoktunk egymásnál aludni. Ráadásul ez az ismerős még csak nem is csoporttársunk. :)

Az érzések úgy veszem észre kölcsönösek. Ő is elég hamar zavarba jön mostanság, persze azért nem úgy mint én. De ismerem, úgyhogy észreveszem, ha zavarban van. :) Ráadásul szokatlanul féltékeny, amit a múlt héten be is vallott. Elmondta, hogy tanácstalan és hirtelen nem tud magával mit kezdeni, pontosabban a féltékenységével.

2010. júl. 31. 00:37
 13/23 A kérdező kommentje:
:D Én is gondoltam rá, hogy lehúzok egy felest vagy whisky-kólát, de elég ritkán iszom, még a végén becsípnék! :D:D
2010. júl. 31. 00:39
 14/23 A kérdező kommentje:
És kedves 00:31-es! Köszönöm, aranyos tőled! :)
2010. júl. 31. 00:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, de már olyan fáradt vagyok, hogy alig bírom tovább, így nincs más hátra, mint előre. :) Holnap mindenképpen írok. :) Mindenkinek jó pihenést, szép álmokat! :)
2010. júl. 31. 00:47
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem szexelnetek kéne.
2010. júl. 31. 01:13
 17/23 anonim ***** válasza:
sok sikert :) kíváncsi vagyok mi lesz :)
2010. júl. 31. 06:22
 18/23 anonim ***** válasza:
remélem minden jól sikerült..:D:D már várom a választ
2010. júl. 31. 09:48
 19/23 A kérdező kommentje:

Ahogy ígértem, beszámolok! :) Beszélgettünk és elmondta, hogy neki is nagyon nehéz megállnia, hogy ne vesse rám magát, de mivel 3 méterre alszik az ismerősünk, rá pedig nem tartozik a dolog. Elmesélte, hogy már ő is megpróbált mindent, hogy baráti szinten tartsuk a kapcsolatunkat, mert félt, hogyha esetleg nem jönne össze köztünk a dolog, akkor elveszítene, mint barátot és mint szerelmet is. Elmondta azt is, hogy próbált elfelejteni, próbált mást keresni, de mivel látta, hogy féltékeny vagyok, inkább feladta ezt a verziót is. Tehát összejöttünk! Végre! :) Testiség területén annyi történt, hogy kiszívta nyakam, semmi több. (Mozit azért nem szolgáltatunk a lakótársnak! :))

Nagyon köszönöm Mindenkinek a válaszokat! :) Nektek is olyan vidám és kellemes hétvégét kívánok, mint az enyém!

2010. júl. 31. 12:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok, öröm látni hogy ilyen boldog vagy :) Remélem sokáig kitart a kapcsolat, nekem úgy tűnik hogy mindketten komolyan gondoljátok! Sok sikert!
2010. júl. 31. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!