Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedett már valaki olyan nővel aki viccesnek képzelte magát,mondta is mindig,hogy bocsi csak vicceskedem de mikor te vicces voltál vele azt meg nem értette?
Figyelt kérdés
2020. jún. 4. 12:01
1/5 anonim válasza:
Nőként is ismerek ilyet. Nem a humorával van baj igazából csak nem a legélesebb kés a fiókban. Na jó, igazából rettenetesen buta. A viccei meg a humora is ezt tükrözik nyilván. A lexikális tudása nagyjából nulla, tehát azokat a poénokat amikhez kéne némi ismeret a világról nem nagyon érti. Nincs vele baj amúgy, mi értjük a humorát, ő meg jól elnevetgél saját magán. Visszafelé mondjuk nem működik. Nyilván kiakasztó egy idő után, főleg amikor fél óráig kell neki magyarázni egy poén hátterét mert ő nem érti. De legalább ő tudja magáról, hogy nem okos. Egy olyan pasival aki szintén nem túl okos, vagy akinek szüksége van arra, hogy a barátnőjét lenézhesse kicsit teljesen jól meglenne.
2/5 A kérdező kommentje:
1/
Mondjuk ez a nő pl diplomás meg olyan helyen is dolgozik ahova ész kell.De pl valamelyik nap elsütöttem egy havazásos poént és aztán írta,hogy kiment megnézni vagyis bevette.Meg nem is tudom az ő vicceskedései nekem nem voltak annyira viccesek szóval inkább csak olyan mintha általános témáról beszélne az ember és nem is gondolná,hogy ez most vicceskedés akar lenni.Mikor el kezdtem viccelődni azt mondta neki ez szokatlan.
2020. jún. 4. 12:27
3/5 anonim válasza:
".Mikor el kezdtem viccelődni azt mondta neki ez szokatlan." Te meg nem vetted észre magad (gondolom).
4/5 anonim válasza:
Van ugy, hogy nem passzol ket ember humorerzeke. Nekem is van egy ilyen ismerosom, kolcsonosen nezunk hulyen egymasra, ha a masik probal poenkodni. Es allunk ertetlenul, hogy ebben megis mi volt vicces. Kelletlen tud lenni sokszor.
5/5 A kérdező kommentje:
3/
Nem jól értelmezted de mindegy.Az volt szokatlan,hogy én is elkezdtem viccelődni nem az,hogy túl toltam e vagy sem.
2020. jún. 4. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!