Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ez így egybe csomagolva férfiben?
Figyelt kérdés
Egy csajtól idézve.
"Viszont elég válogatós vagyok a pasik terén,a férfias fiúk jönnek be inkább,csak a sportos vagy izmos,kidolgozott alkatúak jöhetnek szóba,meg legyen helyes,aranyos is:)Tetkó csak előny:)Belsőleg részben rosszfiús stílus,vagány,laza,jó dumájú,jó illatú,igényes,divatos,ápolt,megbízható,őszinte,figyelmes,humoros azok amik többnyire fontosak nekem:)"
2020. jún. 3. 16:46
3/13 anonim válasza:
Léteznek ilyenek. És mivel tudják magukról, hogy rengeteg nőt megkaphatnak, ezért természetesen nem is maradnak meg egy mellett. Aztán kiderül, hogy "minden" férfi szemét.
4/13 anonim válasza:
Nem annyira gyakori, de hogyne létezne már.
5/13 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok, csak már öreg. :)
Szóval létezik.
6/13 anonim válasza:
Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, szóval létezhet, csak valahol kilóg a lóláb. :)
N
7/13 anonim válasza:
A srác sem egy főnyeremény, de kíváncsi lennék arra az elsöprő önbizalommal rendelkező lányra, hogy néz ki és mit tanult, mivel foglalkozik, hogy ennyire válogat.
8/13 A kérdező kommentje:
7/
20 éves csaj szép csaj de az elvárás nem mindig az általad sorolt dolgokhoz tartozik.Itt már mindenkinek hatalmas elvárásai vannak,szóval nincs semmihez kötve.
2020. jún. 3. 18:32
9/13 anonim válasza:
Gyökér nő vágya. Nem lehet valaki rossz fiús és megbízható egyszerre. Előbbi minden, csak nem megbízható. Ez az az eset, amikor paradoxonokat sorakoztat fel egy szellemi rövidnadrág szintű kislány.
10/13 anonim válasza:
A parom pont ilyen, csak nincs tetkoja, nekem pedig nem is jon be a tetko, szoval nem banom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!