Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves incelből még lehet pua?
"Szerintem azért értettek félre mert én a puat mint módszert értelmezem, nem azt hogy megakarjunk dugniii mindenkit. Azt én is elitelem."
Pick Up Artist. Amit egyszer csinálsz, abban nem leszel artist. Ha befonom a hajam, nem leszek mesterfodrász.
Az angol rövidítéseknél csak a jelentésük gázabb.
Volt ismerősöm, aki fennen hirdette, hogy az igazit keresi és baratnőt akar, de minden tette arról szólt, hogy valakit már végre meg akar dugni... minden héten más volt a kiszemeltje...
Az értelmes nők ezt nyilván kerülik, mint a leprást.
Másik kedvenc ismerősöm, aki arról nyavajog, hogy kéne már neki egy normális párkapcsolat, de közben nem tesz semmit érte.
Dolgozik és otthon van...ennyi.
Vannak ezek a nyavajgósok, akikkel nincs értelme foglalkozni. Ha nincs elég önismerete az embernek, akkor nem alkalmas párkapcsolatra.
Már pedig nagyon sokaknak nincs.
A legtöbb férfi úgy próbál csajozni, hogy megpróbál a nőnek tetsző válaszokat adni...mondd az igazat baszkikám, ha nem is tetszik elsőre a másiknak, de ha 2nél több agysejtje van, rá fog jönni, hogy sokkal többet nyer egy őszinte emberrel, mint egy bájgúnárral vagy hazudozóval.
Nem bonyolultak a nők, csak a férfiak misztifikálják túl.
Odafigyelést és bókokat akarnak. Őszinteséget és őszinte közeledést. (Akinek van macskája annak nincs nehéz dolga.)
Érdekes! :) Nagyon vadak a reakciók erre a témára.
Emberek vagyunk. Aggathatunk megnevezéseket magunkra, vagy ember társainkra. De vajon ettől jobban megértjük őt? Vajon érdemes kritizálni másikat, ahelyett hogy szeretnénk és megértenénk egymást? Ő is csak túlélni próbál, így vagy úgy, helyesen vagy helytelenül. A válaszom a kérdésre az, hogy lehet. Szinte bármi lehet. De a legjobb lenne, ha jobb ember próbálna lenni az illető. A pua-ként megszerzett képességeket is lehet egy jó párkapcsolat kialakítására használni. Az út felfelé a több szereteten embertársaink iránt, a több megértésen, a csodálaton, a több segítségen másoknak vezet. És ez az út felfelé az emberek számára. És nehéz dolog szeretni másokat minden ok ellenére amik miatt nem kéne szeretni.
Megértés =/= elcsabítás
Elcsabítani megértés nélkül is lehet. Megérteni a másikat elcsábítás nélkül is lehet.
Apukám sose volt nőcsábász, sosem próbált senkit se elcsábítani.
Egész egyszerűen őszinte és egyenes volt mindig mindenkivel, ahogy most is. Ha tetszik a másiknak ha nem.
Nehezen tudta levakarni magáról a nőket. Akkoriban is voltak olyan nők, akik mindenkivel elmentek vagy gazdag pasasra vadásztak, ezek elkerülték, ahogy ő is elkerülte tudatosan ezeket a nőket.
A csabítás a nők dolga. Vedd észre ha épp történik.
Én úgy látom a legtöbb férfi problémája napjainkban, hogy egy kor után elfelejtettek lányokkal nőkkel szocializálódni vagy már egészen kiskoruktól kezdve.
Túlmisztifikálják a nőket, akik egyébként jobban örülnek ha csak emberként kezelik őket. Se nem préda, se nem kiszemelt, se nem nagy Ő vagy egyéb marhaságok. Ember, egyenlő fél.
26/28 anonim
Hát én ebből a diskurzusból egy qrva szót se értettem.😂 De a neten utána fogok nézni eme fontos vita tárgyainak vagy alanyainak (???).
Viszont a macskás rész teljesen igaz. Macskás vagyok és nő (remélem).👍 (Mentségemre legyen szólva, kutyáim is voltak.)
Utánanéztem ennek az életbevágóan fontos kérdésnek (nem halhatok meg anélkül, hogy ezt ne tudnám):
Incel: Olyan személy, aki képtelen vagy soha nem szexelt, annak ellenére, hogy azt kívánja. Akaratlan cölibátus, kényszerűen nőtlen.
Ebből én arra következtetek, h vagy fizikai vagy súlyos lelki okokból tulajdonképpen impotens. (És akkor igaza van annak, aki azt írta, betegség.)
Pick Up Artist (PUA, azaz csajfelszedő-művész), de erről hitelesebb a következő cikk: [link]
Eme komoly kutatás után arra az érdekfeszítő konklúzióra jutottam, hogy a kettő kizárja egymást.
Bár végül is egy impotens pasi miért ne válhatna csajfelszedő művésszé, már ha csak a szavakon lovagolunk. Hisz nem minden csajozás végződik dugással.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!