Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves incelből még lehet pua?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves incelből még lehet pua?

Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 16:08
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
10%
20-as én nem ismerem annyira ezt a pua dolgot lehet szánalmas de megvan az oka, hogy sokan felé fordulnak. És amiért a nőket elitelem és igen altalanositok is, hogy egyszerűen nem bírják a kritikát (lásd az oldal, minden levan pontozva, az aki nem úgy gondolkodik mint ők. Nem akarnak érteni, miközben a férfi oldalról pont a nők megértésének (elcsábításának) a módját keresik leginkább és fordulnak mindenféle irányzat (jó-rossz) felé , mert egyszerűen önmaguk nem elég jók. Te is változtattal valamit hogy utánna már sikeres lettél, lehet leirnad hogy előtte miért nem voltál az, most miert igen, lepontoznak téged is.
2020. jún. 2. 18:03
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A puáknak az a célja, hogy minél több nőt megfektessenek. Szó sincs párkapcsolatról. Vagyis nem, tévedtem: a puáknak az a célja, hogy minél több pénzt zsebeljenek be elkeseredett férfiaktól.
2020. jún. 2. 18:06
 23/30 anonim ***** válasza:
31%

[link]

Puzsér latasmodja a nőkhöz amivel leginkább egyet tudok érteni. Sajnos

2020. jún. 2. 18:07
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem azért értettek félre mert én a puat mint módszert értelmezem, nem azt hogy megakarjunk dugniii mindenkit. Azt én is elitelem."

Pick Up Artist. Amit egyszer csinálsz, abban nem leszel artist. Ha befonom a hajam, nem leszek mesterfodrász.

2020. jún. 2. 20:20
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Nos, köszönöm a kérdezőnek és a válaszolóknak is, hogy ismét tanulhattam valamit. Amikor megláttam a kérdést, eléggé Side-Eye-Chloe atcot vágtam :DD
2020. jún. 3. 01:47
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Az angol rövidítéseknél csak a jelentésük gázabb.

Volt ismerősöm, aki fennen hirdette, hogy az igazit keresi és baratnőt akar, de minden tette arról szólt, hogy valakit már végre meg akar dugni... minden héten más volt a kiszemeltje...

Az értelmes nők ezt nyilván kerülik, mint a leprást.

Másik kedvenc ismerősöm, aki arról nyavajog, hogy kéne már neki egy normális párkapcsolat, de közben nem tesz semmit érte.

Dolgozik és otthon van...ennyi.

Vannak ezek a nyavajgósok, akikkel nincs értelme foglalkozni. Ha nincs elég önismerete az embernek, akkor nem alkalmas párkapcsolatra.

Már pedig nagyon sokaknak nincs.

A legtöbb férfi úgy próbál csajozni, hogy megpróbál a nőnek tetsző válaszokat adni...mondd az igazat baszkikám, ha nem is tetszik elsőre a másiknak, de ha 2nél több agysejtje van, rá fog jönni, hogy sokkal többet nyer egy őszinte emberrel, mint egy bájgúnárral vagy hazudozóval.

Nem bonyolultak a nők, csak a férfiak misztifikálják túl.

Odafigyelést és bókokat akarnak. Őszinteséget és őszinte közeledést. (Akinek van macskája annak nincs nehéz dolga.)

2020. jún. 4. 12:18
 27/30 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes! :) Nagyon vadak a reakciók erre a témára.

Emberek vagyunk. Aggathatunk megnevezéseket magunkra, vagy ember társainkra. De vajon ettől jobban megértjük őt? Vajon érdemes kritizálni másikat, ahelyett hogy szeretnénk és megértenénk egymást? Ő is csak túlélni próbál, így vagy úgy, helyesen vagy helytelenül. A válaszom a kérdésre az, hogy lehet. Szinte bármi lehet. De a legjobb lenne, ha jobb ember próbálna lenni az illető. A pua-ként megszerzett képességeket is lehet egy jó párkapcsolat kialakítására használni. Az út felfelé a több szereteten embertársaink iránt, a több megértésen, a csodálaton, a több segítségen másoknak vezet. És ez az út felfelé az emberek számára. És nehéz dolog szeretni másokat minden ok ellenére amik miatt nem kéne szeretni.

2020. jún. 8. 12:07
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Megértés =/= elcsabítás

Elcsabítani megértés nélkül is lehet. Megérteni a másikat elcsábítás nélkül is lehet.

Apukám sose volt nőcsábász, sosem próbált senkit se elcsábítani.

Egész egyszerűen őszinte és egyenes volt mindig mindenkivel, ahogy most is. Ha tetszik a másiknak ha nem.

Nehezen tudta levakarni magáról a nőket. Akkoriban is voltak olyan nők, akik mindenkivel elmentek vagy gazdag pasasra vadásztak, ezek elkerülték, ahogy ő is elkerülte tudatosan ezeket a nőket.

A csabítás a nők dolga. Vedd észre ha épp történik.

Én úgy látom a legtöbb férfi problémája napjainkban, hogy egy kor után elfelejtettek lányokkal nőkkel szocializálódni vagy már egészen kiskoruktól kezdve.

Túlmisztifikálják a nőket, akik egyébként jobban örülnek ha csak emberként kezelik őket. Se nem préda, se nem kiszemelt, se nem nagy Ő vagy egyéb marhaságok. Ember, egyenlő fél.

2020. jún. 9. 10:36
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

26/28 anonim

Hát én ebből a diskurzusból egy qrva szót se értettem.😂 De a neten utána fogok nézni eme fontos vita tárgyainak vagy alanyainak (???).

Viszont a macskás rész teljesen igaz. Macskás vagyok és nő (remélem).👍 (Mentségemre legyen szólva, kutyáim is voltak.)

2020. jún. 9. 15:32
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Utánanéztem ennek az életbevágóan fontos kérdésnek (nem halhatok meg anélkül, hogy ezt ne tudnám):

Incel: Olyan személy, aki képtelen vagy soha nem szexelt, annak ellenére, hogy azt kívánja. Akaratlan cölibátus, kényszerűen nőtlen.

Ebből én arra következtetek, h vagy fizikai vagy súlyos lelki okokból tulajdonképpen impotens. (És akkor igaza van annak, aki azt írta, betegség.)

Pick Up Artist (PUA, azaz csajfelszedő-művész), de erről hitelesebb a következő cikk: [link]

Eme komoly kutatás után arra az érdekfeszítő konklúzióra jutottam, hogy a kettő kizárja egymást.

Bár végül is egy impotens pasi miért ne válhatna csajfelszedő művésszé, már ha csak a szavakon lovagolunk. Hisz nem minden csajozás végződik dugással.😉

2020. jún. 9. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!