Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves incelből még lehet pua?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves incelből még lehet pua?

Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 16:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
Sose értettem azokat, akik szánalmasból még szánalmasabbá akarnak válni.
2020. jún. 2. 16:58
 12/30 anonim ***** válasza:
30%

De magyarázza már el nekem valaki hogy miért beteg, szánalmas egy incel? Én nem vagyok az, nekem lehetne nőm, csak pont az nem aki kéne, én ilyen mgtow vagy mi vagyok inkább, de nem értem hogy aki nem tud be csajozni miért egy rohadt szemétlada? Incel nem = nőgyűlölő. Incelek közt vannak nőgyűlölők, de nem mind. Szimplán annyit jelent a szó, hogy nem önkéntes cölibátus.

Lehet egyébként ezt a puasagot is szidni, de nem véletlen lett ennyire hírhedt valami. Elég szarul, de probalnak választ adni egy társadalmi réteg problémájára. Ha annyira szánalmas a nők szerint, akkor miért nem adnak helyette valami jobb tanácsot? A legyél kedvessel kitörölhetted... Ezek az emberek annyit látnak, hogy ők önmagukban szart sem érnek, mi a megoldás? Nem változtatás és leszel egy nőgyűlölő, megkeseredett ember, vagy változtatsz, ahhoz meg kell egy minta, nyilván sikeres férfiaktól, magukba nezhetnenek a nők hogy miért ezt a módszert kezdik el alkalmazni az alapvetően normális emberek is (úgy legtöbbször hogy nem is nevezik meg puanak), csak az a különbség a menőcsávó meg a pua kozt sokszor úgy veszem észre, hogy a menő ösztönös zseni ebben...

2020. jún. 2. 17:12
 13/30 anonim ***** válasza:
90%
Az incel (állítólag) önhibáján kívül él cölibátusban, a pua pedig önhibájából, mert minden épeszű nő nagy ívben elkerüli. Ha dugni akarsz, akkor egyiket sem ajánlom :D
2020. jún. 2. 17:14
 14/30 anonim ***** válasza:
28%

Lepontozás, érdemi reakció nélkül, szokásos (ám leszarom, csak nevetséges), bírom ezt a szűklátókörűséget. Mostantól csak olyan válaszaim lesznek amivel benyalok az itteni nőknek 100%-ban, nincsennek ok-okozatok, fekete feher kell értelmezni mindent úgy hogy a nő(k)nem legyen mindenben tökéletesen igazuk. Minden sikertelen férfi egy rohadt szemét, mocsok patkány és kész.

"Nem értem, hogy incelből miért pua akar lenni, miért nem normális ember, akinek kapcsolata van." - ennyi ez ilyen egyszerű, nem is értem ezek az incelek miért nem gondoltak rá. Legyenek normális emberek akiknek kapcsolatuk van, mit szarakodnak ezek? Szánalmas... 🤣

2020. jún. 2. 17:29
 15/30 anonim ***** válasza:
83%

Tehát akkor szerinted egyik agysérülésből könnyebb a másikba váltani?

Azért nevetséges a pua, mert most egy csajnak sem kell, máris százat meg akar dugni. Mikor még kapcsolata sem volt. Ez olyan, mintha tegnap állt volna fel a kerekesszékből, és ma már maratonra gyakorolna, pedig rendesen menni sem tud még.

2020. jún. 2. 17:33
 16/30 anonim ***** válasza:
73%
14 férfi szemmel is übergáz a gondolkodásod (vagy inkább mondjuk úgy: emberi szemmel)
2020. jún. 2. 17:38
 17/30 anonim ***** válasza:
9%

"Elég szarul, de probalnak választ adni egy társadalmi réteg problémájára." Én nem voltam elfogult a puakkal szemben, értelmezni kéne mit írok...

És szerintem nem mindegyik pua akar több 100 nőt, szimplán olyan módszerről van szó amit nőcsábászoktól loptak. Sok nő egyébként olyan férfiakhoz vonzódik akin igencsak látszik a tapasztalat, hogy konyit a nőkhöz, ahhoz meg nem elég olyan módszer ami egyre megy vagy hogy mondjam. Szóval sok nő szereti azt a stílust ami rosszfiu, "alfás", ők ezt a módszert tartják jónak.

2020. jún. 2. 17:39
 18/30 anonim ***** válasza:
20%
Miért übergáz 16-os mert nem feketén fehéren gondolkodom mint ti? Engem arra tanítottak (szakmámban) hogy ok-okozatokat, inditekokat keressek minden mögött, megértsem mind 2 oldalt és ne legyek elfogult.
2020. jún. 2. 17:42
 19/30 anonim ***** válasza:
Szerintem azért értettek félre mert én a puat mint módszert értelmezem, nem azt hogy megakarjunk dugniii mindenkit. Azt én is elitelem.
2020. jún. 2. 17:46
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

"Miért übergáz 16-os mert nem feketén fehéren gondolkodom mint ti?"

Á, nem gondolkodsz feketén-fehéren, csak a (jelenleg) nullára pontozásod, az csakis a nők miatt lehet, akik csúnya gonosz férfigyűlölők.

A PUA egy gyökérség. Utoljára 18 évesen tévedtem az oldalukra, de akármennyire el voltam kenődve az akkori sikertelenségeim miatt, a napnál világosabb volt, mekkora szánalomgyűjtemény az, amit hirdetnek.

2020. jún. 2. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!