Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem azt hogy le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy le vagyok maradva másoktól?

Figyelt kérdés
Legyen szó akármilyen helyzetről más embereket mindig különbnek látok magamnál. Ezt kb. azóta érzem így mióta élek, tehát gyerekként is. Ha az osztályban is ki voltam közösítve azt gondoltam, hogy persze biztos van okuk rá, mert látják mennyire szerencsétlen vagyok. Ha valaki kapcsolatban megbántott, akkor is ugyanezt gondoltam, és rosszul esik, amiért utánam mindegyik exem mással boldog, csak pont én nem feleltem meg nekik. Csak felnőttként még rosszabbul érzem magam emiatt, mert nagyon sok csalódás ért már, akár párkapcsolati téren is. Ha bárkit meglátok az ismerősi körömben, rosszul érzem magam, ha látom mennyivel jobban összejött neki az élet.
2020. jún. 1. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember ezt látja ha körbenéz az ismerősei között.

De ez a legtöbb ember igazából nagyon sok.

Szóval elég sokan vannak egyedül

2020. jún. 1. 21:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Ameddig hagyod, hogy elnyomjanak es elhiszed masok rolad alkotott velemenyet addig nem lehet boldog eletet élni. Ezt meg kell tanulni. Ha még mindig a gyermekkori serelmeid vannak elotted, akkor lehet felkene keresned egy pszichologust. En is voltam kikozositve, de miután kikerultem az adott a tarsasagbol nem foglalkoztam mar egyikkel sem. Te miert teszed? Miert hagyod hogy még most is hatassal legyenek az életedre . Ezt kene átgondolni
2020. jún. 1. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
A gyerekkori sérelmek már nem érdekelnek, de az igen hogy felnőttként parkapcsolatban is ezt kapom.
2020. jún. 1. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:

De érdekelnek, maximum tudat alatt. Nagyon sokáig velünk maradnak ezek az apróságok, berögzült minták.

Én is pont ilyen vagyok, sokkal szerencsétlenebbnek látom magam a kortársaimnál. (24)

2020. jún. 2. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!