Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? A fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? A fiú akivel szeretnék összejönni csak meg akar dugni?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk és már 2 hónapja "ismerkedek" ezzel a fiúval aki nagyon tetszik, de pénteken a munkahelyen szünetben félrehívott mert beszélni akart velem, én meg reméltem h végre lesz valami elhív randira vagy más, beszélgettünk is nem sokáig egy 5 percig de aztán csak hátulról magához ölelt és annyit súgott a fülembe h "meg akarlak dugni".

A vérnyomásom még most is liftezik ahogy ezt írom, de akkor nagyon meglepett vele, én elmosolyogtam meg elvicceltem h te hülye vagy, de ő komolyan gondolta, most mit csináljak? Én többet szeretnék tőle de szerintem ő csak "azt" akarja. Én ennek örültem de ugyanakkor kicsit szomorú is vagyok mert azt hittem komolyan vesz.

Igaz hallottam már vissza mástól nem olyan régen h engem "partiba vágna", de azt hittem csak a hülye haverjai szórakoznak ezzel, most akkor vajon mégsem? Kérlek segítsetek. Megbánnám ha összejönnék vele?

#lány, fiú, barátság, szerelem, szex, éjszaka, munkahely
2020. jún. 1. 18:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#10 Sok beszelgetes, programok, egyutt töltött ido. Nem elso randin akar az ágyba vinni és nem is a másodikon természetesen.
2020. jún. 1. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A #11-es válasza összefoglalja, hogy milyen, amikor komolyan ismerkedünk.

Én nem tudnám komolyan venni ezek után, akár mennyire is tetszik. Ha neked is elég mondjuk csak szex is, akkor legyen, de én munkahelyen meggondolnám. Személy szerint nem szívesen hallanám vissza kollégától, hogy jó volt velem dugni, vagy hogy én is megvoltam.

2020. jún. 1. 20:26
 13/14 Ramos ökle ***** válasza:
100%

Volt már egyáltalán komoly kapcsolatod? Mert mondjuk felnőttként azt tudakolni, h mik a jelei, h valaki komolyan gondolja, vagy nem, hát elég érdekes.

Aki így kezd, az egy dolgot biztos komolyan gondol: h megfektetne. A többi kétséges. De aki ennyire "egyszerű" gondolattal nyit, ott nem sok jóra számíthatsz, persze lehetnek kivételek, de én most egyet sem tudok ilyen esetre.

Az külön baj, ha tudja, h bejön neked, így gyakorlatilag annyira gondol "komolynak", h egy ilyen szöveg után bedőlsz az ágyába. Vagy az asztalra.

Szóval én nem reménykednék a helyedben.

2020. jún. 1. 20:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Egy randira nem hívott el és nyíltan közölte hogy meg akar dugn. Ennél egyértelműbbdn nem tudta volna jelezni hogy csak azt akar..

Mondjuk neked is jó mélyen van az onbecsulesed hogy egy ilyen után még kapcsolatban renenykedsz

2020. júl. 10. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!