Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? A fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? A fiú akivel szeretnék összejönni csak meg akar dugni?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk és már 2 hónapja "ismerkedek" ezzel a fiúval aki nagyon tetszik, de pénteken a munkahelyen szünetben félrehívott mert beszélni akart velem, én meg reméltem h végre lesz valami elhív randira vagy más, beszélgettünk is nem sokáig egy 5 percig de aztán csak hátulról magához ölelt és annyit súgott a fülembe h "meg akarlak dugni".

A vérnyomásom még most is liftezik ahogy ezt írom, de akkor nagyon meglepett vele, én elmosolyogtam meg elvicceltem h te hülye vagy, de ő komolyan gondolta, most mit csináljak? Én többet szeretnék tőle de szerintem ő csak "azt" akarja. Én ennek örültem de ugyanakkor kicsit szomorú is vagyok mert azt hittem komolyan vesz.

Igaz hallottam már vissza mástól nem olyan régen h engem "partiba vágna", de azt hittem csak a hülye haverjai szórakoznak ezzel, most akkor vajon mégsem? Kérlek segítsetek. Megbánnám ha összejönnék vele?

#lány, fiú, barátság, szerelem, szex, éjszaka, munkahely
2020. jún. 1. 18:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Lehet poénosan akarta előadni,hogy tetszel neki. Vagy lehet szégyenlős,és megpróbálta előadni a belevaló vagány srácot. Mond meg neki,hogy ha komolyan gondolnád velem az egészet,még el is gondolkoznák rajta,de csak egy kósza dugásért inkább fordulj máshoz.
2020. jún. 1. 18:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
De mondott olyat hogy össze akar veled jönni? Egyértelmű szerintem hogy nem akar kapcsolatot.
2020. jún. 1. 18:32
 3/14 A kérdező kommentje:

Mondta már h igen szeretne, de így már nem tudom mit gondoljak, mert az a komoly kapcsolat lehet más lány is, tehát más lányt ért azalatt h össze akar jönni valakivel, de nem velem.

Az igaz h kihívóan öltözködöm sokszor meg szoktam "célzásokat" tenni de csak vele, senki mással, mert szeretném ha összejönnénk, meg szexelni is szeretnék vele, de nem csak azt, azért nem tudom mi legyen.

2020. jún. 1. 18:43
 4/14 anonim ***** válasza:
össze ne gyere vele!! vagy ha egy szex neked is belefér akkor rajta de csak ennyi! és ne mutasd h odavagy érte!!!
2020. jún. 1. 18:54
 5/14 anonim ***** válasza:
#3 Ha szexre teszel celzasokat akkor johogy o is ilyet mond hogy megakar dugni.
2020. jún. 1. 18:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem a szexre tettem neki célzásokat hanem arra hogy tetszik. Hogy ilyen mélyen benne legyünk már ahhoz komolyan kéne vennünk egymást, ami szerintem a részemről van csak meg, tehát egyirányú a dolog, plátói, érzelem szempontjából.
2020. jún. 1. 19:00
 7/14 Ramos ökle ***** válasza:

Sokszor ez úgy van, h ha haveri körben azt terjeszti, h "meg...", az inkább azt jelenti, h külsőre bejössz neki.

Aki nem gyerekesen adja elő magát, az komolyabb esetben nem ezt terjesztené, hanem, h tetszel neki, meg hasonlók.

Aztán persze ki tudja. Mondjuk ilyen szöveggel "ismerkedni", elég kellemetlen szerintem, már ha komolyabb szándéka is lenne.

2020. jún. 1. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Munkahelyen nem ismerkedünk!
2020. jún. 1. 19:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki ennyire tisztel meg hogy ahelyett hogy randira hívnak ilyen pofátlanul viselkedik attól szerinted mit lehet várni?
2020. jún. 1. 19:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Ti hogy közöltétek a lánnyal ha komolyat akartatok tőle? Mi az amire gondolhatok hogy ezt már tényleg komolyan gondolja?
2020. jún. 1. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!