Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a három lehetőség közül?
A kérdésemet kommentként már elküldtem egy másik kérdéshez, de érdekelne a véleményetek :)
Tegnap szakított velem a pasim és törölt instáról. Mármint egymás bekövetéseit. Na de nem blokkolt, ugyanúgy írhatnék neki üzenetet. Facebookról sem törölt. Szóval semmi értelme ennek a törlésnek, mert amúgy az instát is csak csevegésre használtuk, neki pl. nyilvános a profilja és 1 képe sincs fent, nekem meg csak tájképek meg hasonlók.
Nem is értem, hogy ennyire nem ért a közösségi média használatához, ennyire buta vagy egérutat hagy?
Most komolyan?? Ez egy vicc?
Vagy kamuzol?
Komolyan ez tragédia, hogy minden esetben, szakítás vagy szerelem, vagy bármi is legyen a közösségi oldalak a mérvadók??
Lassan kiszaladok a világból.
Most komolyan, minek tiltson le? Törölt, mert már nem vagytok együtt, de nem utál mint embert, szóval miért is tiltson le?
Ez kb olyan, hogy önként nem akarsz találkozni az exeddel, de ha random összefuttok az utcán akkor azért köszöntök egymásnak. Nem pedig direkt levegőnek nézed.
Persze, lényegében igazatok van, csak hogy pont instáról, amit alig használunk, töröl, a facebookon meg, amit elég gyakran, fennmaradok, szóval ez tényleg vicc.
És persze hogy nincs nagy jelentősége, csak furcsa
Nem, ez nem furcsa.
Ő egy közösségi retardált.
Ne legyél olyan mint ő...
Vegyen részt egy tanúvédelmi programba, csak mert szakítottatok?
Minek tegyen úgy mintha nem is tudná, hogy a világon vagy?
A mobillal telefonálni is lehet, meg elnavigálni a lakásáig, ha akarnál tőle még valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!