A három lehetőség közül, szerintetek melyik a leghatásosabb a középiskolás felvételi előtt? (Többi lent)
Figyelt kérdés
1. Eljárni a Pitagorasz stúdió felkészítőjére.
2. Keresni egy magántanárt a környéken
3. Menni a kiválasztott gimnázium felkészítőjére.
+1. Az általános iskola (ahol most leszek nyolcadikos) is szervez felkészítőt.(ez a 7. Órában lenne)
Szerintetek melyik a legjobb?
Akár a kettő legjobbat is megírhatjátok nekem!
Tapasztalatok/véleményeket nagy örömmel várok!
Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat!!
#továbbtanulás #középiskola #általános iskola #Pitagorasz #magántanár #középiskolai felvételi #központi felvételire felkészülés
2019. aug. 26. 07:55
1/4 anonim válasza:
Nekem a magántanár és az adott gimnázium felkészítője jött be , az utóbbi inkább azért mert megismertem a követelményeket a gimnázium légkörét a tanárokat . A plusz egyet meg ne hagyd ki ha lehetőséged van rá így lesz meg a "telitalálat" ( Nálunk az általánosban sajnos nem volt ilyen lehetőség ! Az viszont lényeges a továbbtanulás szempontjából,hogy egy jó középiskolába jussál be !
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Pitagoraszról, te hallottál valamit?? Időpocsékolás vagy tényleg hasznos?
2019. aug. 26. 11:59
3/4 anonim válasza:
Szia! Tudom már elég későn írok, remélem nem iratkoztál be a Pitagoraszba, nem ér semmit.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem iratkoztam be!
2019. okt. 7. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!