Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A három lehetőség közül,...

A három lehetőség közül, szerintetek melyik a leghatásosabb a középiskolás felvételi előtt? (Többi lent)

Figyelt kérdés

1. Eljárni a Pitagorasz stúdió felkészítőjére.

2. Keresni egy magántanárt a környéken

3. Menni a kiválasztott gimnázium felkészítőjére.

+1. Az általános iskola (ahol most leszek nyolcadikos) is szervez felkészítőt.(ez a 7. Órában lenne)

Szerintetek melyik a legjobb?

Akár a kettő legjobbat is megírhatjátok nekem!

Tapasztalatok/véleményeket nagy örömmel várok!

Köszönöm szépen előre is a válaszaitokat!!

2019. aug. 26. 07:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a magántanár és az adott gimnázium felkészítője jött be , az utóbbi inkább azért mert megismertem a követelményeket a gimnázium légkörét a tanárokat . A plusz egyet meg ne hagyd ki ha lehetőséged van rá így lesz meg a "telitalálat" ( Nálunk az általánosban sajnos nem volt ilyen lehetőség ! Az viszont lényeges a továbbtanulás szempontjából,hogy egy jó középiskolába jussál be !
2019. aug. 26. 10:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

Pitagoraszról, te hallottál valamit?? Időpocsékolás vagy tényleg hasznos?

2019. aug. 26. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom már elég későn írok, remélem nem iratkoztál be a Pitagoraszba, nem ér semmit.
2019. okt. 6. 12:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem iratkoztam be!
2019. okt. 7. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!