Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a három lehetőség közül?
A kérdésemet kommentként már elküldtem egy másik kérdéshez, de érdekelne a véleményetek :)
Tegnap szakított velem a pasim és törölt instáról. Mármint egymás bekövetéseit. Na de nem blokkolt, ugyanúgy írhatnék neki üzenetet. Facebookról sem törölt. Szóval semmi értelme ennek a törlésnek, mert amúgy az instát is csak csevegésre használtuk, neki pl. nyilvános a profilja és 1 képe sincs fent, nekem meg csak tájképek meg hasonlók.
Nem is értem, hogy ennyire nem ért a közösségi média használatához, ennyire buta vagy egérutat hagy?
Egyéb: bazira nem érdekli, hogy ráírhatsz; ha elkezded zaklatni, majd letilt.
F
Lehet hogy nem akarja látni a sztorikat (nem tudom hogy valamelyikőtök rakott-e ki bármikor is) vagy szimplán nem akarja látni, hogy te kiraksz-e valamit.
Facebookon lehet nagyobb távolságot tartani és akkor nem látja mit raksz ki, mégse törölt az ismerőseid közül. Ilyen instán nincs.
Szerintem baromira hidegen hagyja. Törölt, aztán jónapot. Nem kezdett el kombinálni, hogy hm, akkor most melyik opcióval pontosan kinek milyen jogosultságai lesznek. Gondolom, a telefonszáma is megvan, bármikor felhívhatnád vagy írhatsz neki smst. Szimplán csak nem akarta az exét követni.
Azt csak te tudhatod, mennyire ért ezekhez a dolgokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!