Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csináltál már Prosztatamasszázst?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltál már Prosztatamasszázst?

Figyelt kérdés

Van itt olyan aki kíváncsiságból kipróbálta magának a prosztatamasszázst?

Milyen érzés?

Hogy kell?

2010. júl. 30. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
nem,és nem is fogok
2010. júl. 30. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
bele túrsz a seggedbe.
2010. júl. 30. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
ülj bele egy 1 literes koláás üvegebe :D
2010. júl. 30. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább 2 és fél literesbe. :D
2010. júl. 30. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam, és nem rossz érzés. Kicsit más mint a rendes módon elérhető orgazmus. Sztem úgy a legkönnyebb, hogy felnyúlsz magadnak, és megkeresed a dudort belül. Miután megtaláltad, kezd el az ujjaddal masszírozni. Közben normális módon verheted, az előre hozza a kívánt hatást. Nagyjából ennyi.
2010. júl. 30. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen, és nagyon jó.

Nem, nem vagy b*zi, ha élvezed, ne szégyelld magad miatta.

Háton fekszel, benyúlsz a megfelelő nyílásba (használj valami síkosat), és kb. 5 cm mélyen, a felső oldalon találsz egy diónyi, viszonylag kemény kis izét. Na, az a prosztatád. Ha megnyomod, valószínűleg úgy fogod érezni, hogy pisilned kell, ne törődj vele. Ezt izgasd, és jó lesz.

Nem biztos, hogy csak ettől orgazmusod lesz, de ne lepődj meg, ha igen.

2010. júl. 30. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Magamnak? Ha az kipróbálásnak számít, hogy megpróbáltam odanyúlni, de még mielőtt bármit is éreztem volna, megállapítottam, hogy olyan mélyre felnyúlni, amennyire kéne, csak valami teljesen kicsavart pózban lehetséges... Úgyhogy én hagytam a fenébe. Majd ha lesz egyszer egy kedves lány, aki hajlandó az ujjával benyúlni orális szex közben, vele esetleg hajlandó leszek kipróbálni, addig különösebben nem érdekel a téma.
2010. júl. 30. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!