Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltál már Prosztatamasszázst?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki kíváncsiságból kipróbálta magának a prosztatamasszázst?
Milyen érzés?
Hogy kell?
2010. júl. 30. 18:42
3/7 anonim válasza:
ülj bele egy 1 literes koláás üvegebe :D
5/7 anonim válasza:
Én kipróbáltam, és nem rossz érzés. Kicsit más mint a rendes módon elérhető orgazmus. Sztem úgy a legkönnyebb, hogy felnyúlsz magadnak, és megkeresed a dudort belül. Miután megtaláltad, kezd el az ujjaddal masszírozni. Közben normális módon verheted, az előre hozza a kívánt hatást. Nagyjából ennyi.
6/7 anonim válasza:
Igen, és nagyon jó.
Nem, nem vagy b*zi, ha élvezed, ne szégyelld magad miatta.
Háton fekszel, benyúlsz a megfelelő nyílásba (használj valami síkosat), és kb. 5 cm mélyen, a felső oldalon találsz egy diónyi, viszonylag kemény kis izét. Na, az a prosztatád. Ha megnyomod, valószínűleg úgy fogod érezni, hogy pisilned kell, ne törődj vele. Ezt izgasd, és jó lesz.
Nem biztos, hogy csak ettől orgazmusod lesz, de ne lepődj meg, ha igen.
7/7 anonim válasza:
Magamnak? Ha az kipróbálásnak számít, hogy megpróbáltam odanyúlni, de még mielőtt bármit is éreztem volna, megállapítottam, hogy olyan mélyre felnyúlni, amennyire kéne, csak valami teljesen kicsavart pózban lehetséges... Úgyhogy én hagytam a fenébe. Majd ha lesz egyszer egy kedves lány, aki hajlandó az ujjával benyúlni orális szex közben, vele esetleg hajlandó leszek kipróbálni, addig különösebben nem érdekel a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!