Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltál már őrültséget szerelemből? Ha igen mit?
Hm mit is?
Kiadtam az igazi érzelmeim és megmutattam a önmagam, ami a legbelsőmből fakadt. Komoly hiba volt, mivel olyannak adtam ki a legbelsőbb vágyaimat, érzelmeimet, aki nem tudta megbecsülni. De nembaj, újratöltés, legközelebb nem esek ebbe a hibába.
K.A. 17/F
Volt, hogy hülyeséget tettem.
Hát olyan részeg voltam, hogy a mosdókagylók közt hánytam le, mert miközben rajtuk feküdtem nem úgy állt a fejem, hogy valamelyikbe is beletaláltam volna... majd mikor ezzel végeztem felhívtam barátnőm és zokogva visszakönyörögtem magam vagy valami ilyesmi, de nem emlékszem pontosan. A barátaim is hívták őt, hogy összeomlottam.
Jah és egyszer dühből letéptem egy "Elsőbbség adás kötelező!" táblát.
A szerelem őrültségeket igenis tettet az emberrel.
M.H.
Én suliba bementem kicsit becsiccsentve, az első vigyorgó kölköt agyonvertem, aztán a wcbe széttörtem a mosdókagylót.
Azután hívták a rendőrséget, elvittek, és még a kezem is eltört.
Éjszaka egy buli után a szerelmemmel hazafelé sétáltunk, és én útközben darabonként ledobáltam magamról az összes ruhámat...:)
Régen volt :)
Elhittem valakinek, hogy szeret és nem foglalkoztam a barátaim véleményével.
Ez volt életem eddigi legnagyobb hibája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!