Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megtetszett egy lány aki csalt már meg fiút. Jól alakul az ismerkedés, mégis ott motoszkál a fejemben, hogy mit tett. Ti mit tennétek a helyemben?
Az ilyen utolsó féléknél a megcsalás = büntetés, viszont kettős mérce van, mert fordítva már nem bírja elviselni h ha manipulál akkor kap 2 pofont azt mehet az utcára. Nem a megcsalás az undorító, hanem az ezzel járó viselkedési típus:
- onnan a pénz kell, amonnan meg a dákó, de lemondani nem akar 1ikről sem.
- élt a lehetőséggel. Ez olyan h, ha alkalom adódik elvenni üzlettársam vagyonát, akkor elveszem, mert van rá lehetőségem. Jogosan gondolná a következő üzletfelem, h ha azt "meglopta", akkor engem is megfog. Érdekelné az indok szerinted? Nem, egyszerűen nem "üzletelne".
Ezért és a hasonló dolgokért nem adja a fejét egy értelmes férfi nőre, mert ha "lehetőség" adódik, akkor lelép, mert a nő az önző, kicsinyes és képtelen csapatban gondolkozni. Látod kérdező, nem számít eljegyzés, nem számít józanész, jövőkép, semmi. Egyszerűen mint a primitív állatok, ott párosodik, ahol épp kedve van és mivel a férfiak mennek "vadászni", a nő az él a lehetőséggel. Ha jön egy lehetőség, téged is megfog csalni, csak más lesz az indok.
De igen, fordítva is el bírom viselni, nincs kettős mérce. Nem egymást kerestük és kész. A pofon után meg nem én megyek az utcára, hanem a pasi, ugyanis én a saját házamban lakom. Teremtettem magamnak annyi egzisztenciát, hogy férfi nélkül se kelljen éhen halnom. Pénz nem kell, mert nekem is van annyi, amennyi kell. Dákó nélkül is elvagyok bőven. Nagyon hamar megtanultam, hogy soha, de soha nem szabad egy másik embertől függeni.
Mindig is komoly kapcsolatot kerestem, mégha nem is ez jön le a mondanivalómból. A megcsalást pedig úgy kell elképzelni, hogy utána oda is álltam elé és befejeztem a kapcsolatot. Nem hülyítettem még fél évig. De ahogy mondod, a férfi meg megy vadászni. Semmivel se különb a nőnél. Ha mindig attól félünk, hogy jaj mikor csal meg, akkor soha nem lesz boldog kapcsolatunk.
Egyben igazat adok, soha nem szabad a másiktól függeni. Ebben egyetértünk, a többivel nem.
1. a nő választ, tehát te rosszul választasz a lehetőségeid közül. Én mint férfi hiába ütöm az asztalt, nem én döntök én csak max odaállok, hogy szeretnék veled lenni. Szóval ne tereld a hibás döntéseid másokra.
2. Előbb megcsaltad, majd továbbléptél, mert rosszul döntöttél korábban. Kizárólag a te döntésed, nem a másik tehet róla, nem a környezet, kizárólag te! Ha én lelövök valakit, nem a másik a hibás, nem az alkohol, hanem én! Fel kellene ezt fogni már. Ha megcsaltad, gerinctelen semmitérő ember voltál.
3. nem hiszem el h te felépítettél egy családnak megfelelő házat/lakást, és képes vagy kiszolgálni magadon kívül akárkit is. Eddig aki ezt nyilatkozta, hogy "ő önálló és független nő" mindig odáig jutott a dolog, hogy van egy 30m2-es lyuk ahova hazamenekül. Ez nem családi otthon, az 1 lyuk. El kell tartani magad? Húú de jó, és ha 1 családot kellene majd? Mondom eddig 100% aki ezzel verte a mellét, mindig kiderült kizárólag önmagát képes eltartani úgy ahogy (de mindig több kellene, azt meg már a férfi majd nem?!), de ha már gyerekekről van szó, lemondással jár a dolog. Különben is minek gyerek nem? De ha tévedek, akkor elnézést.
1. Nem tereltem semmilyen döntésemet másokra, nem tudom, hol olvastad. Hibás döntésnek sem nevezném, mert minden kapcsolatomból tanultam valamit.
2. Persze, hogy az én döntésem, nem írtam, hogy más tehet róla. Azt sem írtam, hogy a megcsalás dícsérni való lenne. Csak azt, hogy véleményem szerint a mai világban ez elég gyakori, mert erre irányult az eredeti kérdés.
3. Azt sem írtam sehol, hogy egy családnak megfelelö házat építettem fel. Annyi, hogy el tudom látni magam egyedül. Kis kertes ház, szép nagy terasz, medence. Otthonom van, ahova jó hazamenni és a párom is jól érzi magát. Nem vagyok gazdag, de nem is az a cél. Hanem az, hogy ne kerüljek olyan helyzetbe, amiben sajnos nagyon sok nö van, hogy nem tud szabadulni a szeretöt tartó/iszákos/agresszív stb. férjétöl, mert 50 forint spórolt pénze nincs és nem tud hova menni, el kell türnie mindent. Ök igenis örülnének a 30m2-es lyuknak. Gyereket pedig egyikünk sem akar. De igencsak elkanyarodtunk a témától, kérdezö is eltünt.
Nem gondolod, hogy az a "nagyon sok nő" tehet róla h nem tud elszakadni? Mondta neki valaki h ne dolgozzon? Mondta neki valaki h ne képezze magát? Korlátozta valaki ebben? Mondta neki valaki h fiatal korában inkább a jövőjével foglalkozzon és ne a fiúk átverésével? Ők azt az utat választották, hogy majd "jön egy herceg", azt választottak egyet. Rosszul választottak és most őket sajnáljuk, hogy még pénzük sincs? Utaljak nekik talán keveset? Képzeld 20 helyre dolgozom, mellette építkezem, vállalkozom és még edzeni is van időm. Nekem h sikerül ez? Ez ugyanaz a helyzet, mint mikor a cgány leszúrta a Deákon a másikoat, azt a "másik" a hibás, minek ment arra. Borzalom h te "modern nők" liberális agyhalott, ti h vagytok képesek állandóan mást okolni a sikertelenségetekért. Az h te beletörődtél h neked ennyi van, nem akarsz fejlődni, nőni, saját mikroközösséget, az a te dolgod. Te csak önmagad akarod kis szórakozással. Azt akivel most
együttvagy azt is megfogod csalni, csak más fogja kiváltani a "szikrát" hozzá. Nyilván azért megy hozzád a fószer és nem fordítva, nehogy "te maradj alul". Az h gyereket nem akarsz, nyilván nyüg, hagyjuk is nem forszírozom ezt, de hidd el, nem a férfi tehet arról, h a nő "hülyének született".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!