Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy bombanőnek mik az életcélj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bombanőnek mik az életcéljai? Tud szeretni, vagy inkább szeret csak flörtölni, embereket bepalizni?

Figyelt kérdés

#bombanő, nagylányok
2020. máj. 29. 13:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A helyesirasi hibakert meg bocs elore is, de nagy rohanasban vagyok, viszont nem akartam szo nelkul hagyni.
2020. máj. 30. 10:55
 12/19 A kérdező kommentje:

"mivel aki szep az altalaban valogathat, nem lehet elitelni azt akinek az az elso a sorrendjeben."

Ezt mennyire gondolod komolyan, főleg most, hogy kezed átlátni az élet rejtelmeit egy ilyen beszélgetésben? Azért mert egy nő jól néz ki, abból egyértelműen annak kell megtörténnie, hogy ez miatt megkülönböztet embereket? Hát mára ez lett a női társadalom, ez lassan természetessé válik, valóban. Elítélni persze nem lehet az alaptörvényben foglalt jogai miatt, ezt inkább érezni lehet manapság.

"Teljes mertekben kezdem megerteni azokat a noket akik ugyanezt megtapasztaltak es inkabb huznak a penzes!!!! oldalra"

Tehát nem esélyt adnak egy olyan embernek, akivel megpróbálnak minnél többet beszélni, hogy kaput nyissanak maguknak és a másik félnek, hanem a női nem tagja a kisebb és kényelmesebb ellenállás felé lép tovább. Bármennyire is fájhat néha a női őszinteség, de ez legalább őszinteség.

Csak ezzel az egésszel egy a bökkenő!

Nem célom az általánosítás, de maga az élet egy egységes egész. Egy férfinek sem egy vagy két nővel összefüggésben alakul ki a tapasztalata az élete folyamán! Nem is egy vagy két élethelyzet alatt. Nem is egy-két év alatt.

Nem minden férfi dobja meg a autóból kiabálva a nők önbizalmát. Én például életemben nem csináltam. Az a nő, akit már csak legalább 10-en lájkolnak a testi adottsága és képe miatt(finoman fogalmaztam), annak ebből következetesen már éppen nagy önbizalma lesz, amire a köznyelven azt szokták mondani: elvan szállva magától.

"Emberfuggo, lelkivilag fuggo,"

Lényegében egyetértek, léteznek a többséghez képest borzasztóan minimális! létszámmal ilyen nők , akik jól néznek ki és cukorfalat módjára viselkednek. Esetleg nincsenek felfogásban rejlő patológiás tendenciáik, amik bizonyos dolgok megértését akadályozzák. De ezek foglaltak, mert szükség van rájuk és rátalálnak. Az embernek a legtöbb és legnagyobb esélye a nagybetűs élet velejéig romlott helyzeteit megtapasztalni.

A női nem többsége, a többsége a fontos! Hiszen az adja a tapasztalatot.

Azokból történik ez. Láthatod, sok férfi ezért van egyedül.

"csak birtoklast, kihasznalast, lelki bantast kaptam."

Az nem jó. Csak az a helyzet, hogy nem minden nő élte át ezeket, mégis a kényelem felé húz. Tehát nem minden nőnél van bárminemű részben elfogadható és megalapozott elv arra nézve, hogy MIÉRT keresik a pénzt.

Elég a gyarlóság és a mai világ, ami a versenyeztetésről, a felemelkedéshez fűzött kényelmi igényekről és az érdekekről szól.

Az utóbbi mondat már éppen elég, ahhoz amilyen helyzet kialakult sajnos

manapság.

2020. máj. 30. 20:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg csúnya és nem túl jó keresetű embernél is láttam már, hogy szép barátnője volt.

Szerintem nálad a személyiséggel van a gond. Ha beszélgetsz egy nővel akkor is ilyen stílusban beszélsz a nőkről? Mert ez ne haragudj de nem túl szimpatikus.

2020. máj. 30. 21:54
 14/19 A kérdező kommentje:

1. Tényleg ezt láttad? De a statisztika is ezt mutatja? És mit jelent az, hogy szép? Olyan van, hogy Mucsaröcsögi Jóska lakik egy faluban, ahol benne lakik szép arcú Erzsike. Mivel nincs más, így egymásra találnak. Tehát vannak olyan lehetőségek, ami alapján létrejöhet az elméleted. De itt nem pár emberről, hanem egy egész ország statisztikájáról van szó.

2. A személyiséggel nem lehet gond, ezt természetesen könnyű annak állítania, aki válogathat és végül dönthet arról, hogy kivel szeretne lenni, vagy kivel nem szeretne lenni, ellenben azzal, akinek küzdenie kell a másik feléért.(férfi) Mivan a többi férfi személyiségével? Velük mi a gond? A több százezernek, milliónak, akik csak dolgoznak a mindennapokban.

Velük mi a bajuk a nőknek? Mindenki hibás közöttük, mondják ezt azok a nők, akik érdekes módon vagy egyedül vannak, várva a megfelelő partnerre, vagy ott kötnek ki, ahol jó, autó, luxus van.

Ha beszélgetek egy nővel, nem ilyen stílusban beszélek vele. Őszinte vagyok hozzá, mert így illik és tisztelem benne a nőt. Annak oka van, ha valakinek ilyen véleményei vannak. Aki úgy kerül ide kérdés alá, hogy nem is gondolná mi folyik a nagyvilágban, vagy mit élnek át emberek, ő nyilván ezt támadásként veszi. Sajnos az élet nem habos torta, annak a férfinek akinek nem kell ugyanezt átélnie a hírneve és az egzisztenciája miatt, attól a nők ilyet nyilván nem láthatnak.

2020. máj. 30. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:

"És mit jelent az, hogy szép?" Szerinted mit jelentaz , hogy szép? Linkelj kérlek valami képet

Akkor költözz Mucsaröcsögére, és megvan oldva a problémád. Vagy keress jobb munkahelyet, hogy legyen több pénzed. Képezd magad tovább. ( sok nő sem azért szép mert így született, hanem mert tesz érte a mindennapokban)

Igen sokan vannak egyedül ki ezért ki azért. De most rólad beszéltem nem másokról.

2020. máj. 30. 22:27
 16/19 A kérdező kommentje:

Nem költöznék Mucsaröcsögére, mert az már régen rossz, ha a női nem világában mindössze ennyi lehetőség adódik, ami végül a kiteljesedést, boldogságot okozhat. Sok nő, nagyon-nagyon sok! olyan nő van a mindennapokban, aki nem jár konditerembe!, jól lehet olyan szegény, mint a templom egere és mégis jó feneke van és/vagy nagy mellei, mert a génbiológiájának köszönhetően, az kifejlődött! Tehát a születési génjeinek köszönhetően, amikor pl: elérte a 22-24 éves kort, az kialakult nála. Azért bizony nem sokat tett. Mégis arra vár, hogy a vállalkozó felkarolja, ami ha nincs inkább van egyedül.

Íme egy példa: Ez a testi adottság, nem szilikonnal pumpált. Ergo nem tett érte semmit. És az illetőnek nincsenek megcsináltatva a mellei sem.

De van szép bőre , arca és jó feneke is. Ez tényleg csak egy olyan példa,

amire már azt lehet mondani, hogy megfelelő, kívánatos. Ennél már mennyire akarjunk kevesebbet?

Vagy már ehhez is milliárdosnak kell lenni?

[link]

2020. máj. 30. 22:54
 17/19 A kérdező kommentje:

Válaszomat továbbiakra megadva: Keressek jobb munkahelyet, hogy legyen több pénzem? Mégis mennyire gondol a női nem tagja, amikor ilyen megjegyzéseket tesz? És ezt egyik pillanatról a másikra?

Természetesen, ilyet könnyű légből kapva kijelenteni. De ha ez így működne, már nem kellene kijelenteni vagy felvetni, mindenki ezt csinálná. Az embernek van mondjuk egy jó munkahelye, ahol szeret lenni, de ez nem elég a nőnek. Tehát nem feltétlenül a munkahellyel van probléma, hanem 2020-as rendszerrel, amiben a társadalmi és anyagi különbségeknek köszönhetően a nők már meg sem próbálják látni abban a férfit, aki nem növekszik meg busásan.

A képzést tekintve, mondjuk egy minőségi egyetemre gondoltál, ami mondjuk továbbképzéssel és szakmai tapasztalattal együtt 12 év. Mire felkeresi magát a férfi nem tagja, az nem kevés idő, ugyebár?! És addig csak nézelődjön? Hát persze, mi mást. Fantasztikusak ezek a kijelentések, a női "lojalitással " együttvéve.

Én nem gondolom, hogy egy nő és egy férfi nem érezhetné jól magát együtt

a külsőségek megléte nélkül. Bár az is igaz, hogy tévedek, hiszen ez a mai világban nem vonzó. Tehát ugye-ugye működik minden, ha mellette van habzsi-dőzsi is.

2020. máj. 30. 23:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Még mindíg ugyanígy gondolom amit írtam. Én kedvelek egy fiút aki írtó okos, szóval az elmúlt egy évemben azért tanultam ,hogy engem is felvegyenek egyetemre. Emellett próbálok javítani a külső megjelenésemen...stb.

Ez így működik ha akarsz valamit tegyél érte, mindenki ezt csinálja.

Amúgy meg ha bekerülsz pl. Egy egyetemre vagy okj képzésre ott is megynyílik az esély arra ,hogy megismerj új embereket. Sok embert ismerek akik ilyen képzések alatt jöttek össze.

2020. máj. 31. 09:55
 19/19 A kérdező kommentje:

Szerinted a civil életben azok a nők, akik jól néznek ki, de nem tanulnak, azok mit tesznek érte?

Egyértelmű és világos, hogy amikor egy NŐ jól néz ki, ott agyilag nyugodtan megállhat. Az igények csupán a másik oldalra emelkednek. A nemek közötti különbözőségek miatt pedig az egyik oldal dönthet és válogathat, amíg a másik oldalnak ezt szükséges módon el kell fogadnia.

Az egyetemet nagyon jó dolognak tartom, elfogom végezni.

Annak bizony van relevanciája, amit írtál.

Több is manapság, mint egy társkeresőnek.

De addig is, a férfiak nézelődjenek, a női nem tagjai pedig kárhoztatnak?

Egyébként abszolút embertelennek tartom, hogy az emberség kiveszett a nőkből és már annyi rosszindulat gyűrődött beléjük, hogy a testi kapcsolatot csak és kizárólag a társigények alapvető fejében tudják elképzelni. Minden férfi gyerekként akart szerelmes is lenni, de azt még a legutolsó emberek sem gondolhatták, hogy az állapotok ilyen szinten elkorcsosulnak.

2020. máj. 31. 10:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!