Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor kezdődött el a nagyseggű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor kezdődött el a nagyseggű nők istenítésének korszaka?

Figyelt kérdés
Régen még a nagymellű nőket istenítették, pl Marilyn Monroe. Lehet, hogy ez a korszak is véget fog érni?

2020. máj. 27. 21:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%
#10: ez a cikk tele van ordító pontatlanságokkal, a fotóillusztrációkat meg inkább hagyjuk, kb. a rossz vicc kategória.
2020. máj. 27. 23:27
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

11.

Mutass jobbat (most nem védeni kívánom a cikket, de gondolom ezt linkelő személy nem talált jobbat - nem is fog. Az ilyen dolgokat törölni szokták).

2020. máj. 27. 23:29
 13/22 anonim ***** válasza:
19%
Bocsika, de ha normálisat akarnék mutatni, ahhoz valamilyen böcsész kultúrtörténeti vagy művészeti egyetemi anyagot kéne keresni, nem egy sz@ros cikkecskét valami béna női online portálról. Vagy SZAKKÖNYVET. (Akár szakmunkásképzős divattörténetit.)
2020. máj. 27. 23:34
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Még mindig ízlések és pofonok. Ellenkező esetben lehet bármilyen férfi ideál, ugyis az a tipus fog nekem leginkabb tetszeni ami az en izlesemnek megfelelo

Remelem erted mire akarok kilyukadni.

2020. máj. 27. 23:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Sok száz éve.
2020. máj. 28. 00:09
 16/22 anonim ***** válasza:
49%
Nekem kifejezetten szimpatikus egy olyan ideál, amiért a nők tehetnek, egy olyan helyett, ami maximum beavatkozással módosítható. Szeretem a kerek popsikat és azt, hogy ma már a lányok nen koplalnak meg plasztikáznak maguknak nagy melleket vagy tomik ki, hanem inkább edzenek.
2020. máj. 28. 00:10
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

#12: Oké, tudod mit, mutatok néhány példát arra, hogy mennyire hűek a cikknek mondjuk csak a fotós illusztrációi.

80-as évek, szupermodellek kora című rész. A példaként lefotózott, rejtelmes füstbe burkolt combú nő. Mondjuk a füst funkciója egyértelmű: valahogy el kellett leplezni, hogy nem találtak (?) tónusos lábú testű jelentkezőt ehhez a fotóhoz. Csak a fotón szereplő puhány nőt, aki nemcsak ezért nem rúghatott volna modellként labdába sem a 80-as, sem a korai 90-es években (ami még nem a heroin chic korszaka volt), hanem azért, mert ekkora mellekkel a divatiparban ritkaság volt, hogy bárki is labdába rúghatott, de itt van két kivétel:

[link]

(ő sajnos korán meghalt)

[link]

(ő pedig, mivel nem bírta sokáig tartani a versenysúlyát, átnyergelt a valóságshow-készítésre, meg celebkedett/ik)

De mindkettejüknek TÖK VÉKONY a karja, és a testük többi része, különösen a derekuk.

Na, és akkor nézzük az egyik, ha nem a leg-leg-leg, "ultimate" szupermodellt, Cindy Crawfordot (a kosztümös nő, akinek a mellékelt fotón a haját húzza, egy másik sikeres, akkoriban afféle második vonalbeli szupermodell, Helena Christensen):

[link]

Ugyan hasonlítsd már össze a cikkhez mellékelt fotón szereplő, már bocsi, nem tudok szebb szót rá, tehénnel. Ha kedvesek leszünk hozzá, és gondolatban csak a Christensenen lévő borvörös kosztümbe bújtatjuk, szerinted lenne ugyanennyire sikkes jelenség? A kérdés megválaszolását rád bízom.

Menjünk vissza régebbi korba. Reneszánsz! Míg a 80-as évek szupermodelles résznél legalább a leírás nagyjából pontos volt (bár fogalmam sincsen, mit takarhat az, hogy "izmos KEZEK", ha esetleg neked sikerült rájönnöd, kérlek, meséld el), addig az olasz reneszánsz leírásánál csúnya pontatlanságok, hadd ne mondjam, hazugságok is szerepelnek. Nagy mellek: NEM IGAZ. Nézd meg az illusztráció fotón szereplő dagadék mögötti festményen éppen hogy csak kivehető nőnek kicsi, formás mellei vannak, bár a csípője vastag és van valamennyi hasa is. De ha megnézzük a legtipikusabb reneszánsz festményt, amit szerintem DIREKT nem választottak ki arra, hogy a fotón szereplő dagadék mögé betegyék, egyértelmű, hogy miért, hasonlítsd össze:

[link]

A festményen szereplő Vénusz modelljének, Simonetta Vespuccinak a csípője sem hájas. A karja normális, sőt, szerintem elég formásnak, fittnek néz ki, se nem vastag, se nem túl vékony. Manapság sokan ölni tudnának ilyen karokért. Hasa csak nagyon minimális van, de ami van, az kifejezetten izmos (11 line abs, hogy a szleng kifejezést használjam rá). És voilá! A mellei kicsik és formásak.

Menjünk még visszább az időben. Ókori Görögország. "Dundi zömök test". De itt legalább a háttérben fölsejlő szobor is direkt rácáfol erre a hazugságra. Még két példát linkelnék:

[link]

ez az egyik nőfigura az Akropoliszról, ha jól tudom, vagy annak a másolata. Na most, az oké, hogy ez a ruha erősít. De én ezt a testet, ahogy átsejlik a redőkön, abszolúte nem mondanám dundinak. És zömöknek sem. Arányos középtermetű, NEM NYÚLÁNK. Ugyanez igaz a milói Vénuszra:

[link]

amelyiknek, akárcsak a Botticelli-féle Vénusznak, a hasa gyakorlatilag félúton van a normál és a kockás között. Tehát nőnek eléggé izmos. A melle pedig mind a kariatidának (a felöltözött görög nőszobornak), mind a milói Vénusznak kifejezetten formás és magasan áll. A fényképillusztráción szereplő tepsiseggűnek ehhez föl kellett emelnie mindkét karját, hogy nagyjából ugyanolyan magasra kerüljön a melle, mint a szobrok modelljéül szolgáló nőknek leeresztett karral volt.

Na, egyelőre kb. ennyi. Elég lesz?

2020. máj. 28. 02:02
 18/22 anonim ***** válasza:
50%

Ja, és hogy el ne felejtsem: az egyiptomiakhoz egy sötét bőrű nőt választottak. Holott:

[link]

2020. máj. 28. 02:10
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a mostani, új hullám kb 2015 óta. Előtte a hosszú vékony lábak a lapos has meg a lábak közötti rés volt menő, kicsi de kerek fenékkel.
2020. máj. 28. 03:06
 20/22 anonim ***** válasza:
69%

Igazából ez másfajta hullám, mint ami eddig volt, mert most a közösségi média miatt BÁRMI elterjedt volna. Az, hogy ez épp a nagy fenék lett... majd lesz más.

De emlékszem én is "kicsinek", hogy JLo-t piszkálták sokan, hogy mekkora feneke van, pedig Nicki Minaj-hoz képest sehol nincs.

Az viszont érdekes, hogy a férfiaknál nem voltak ilyenek. Mindig voltak mindenféle férfikarakterek, de nekik nincs "divatjuk".

2020. máj. 28. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!