Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúbarát mondhatja egy lánybarátjának hogy "Szeretlek"? Vagy akkor azt már nem barátságból mondja?
Köszönöm a válaszokat :)
Először mondta ezt nekem a fiú,és barátnője sem volt még neki,ezért gondolok arra,hogy nem csak barátságból mondhatta.Viszont tudja h boldog kapcsolatban élek.
Barátságból max csak lány mondta nekem,hogy puszil,ezért ez nekem még új és összezavarodtam.
fiúbarát + lánybarát ez pont olyan mintha egy heteró srác azt állítaná, hogy neki nem áll fel a puncira.
Komolyan azt hiszik a naív kislányok, hogy van nekik egy fiúbarátjuk és milyen okés minden? Elárulom, hogy fejben már 100X lefeküdt veled és kiverte rád 1000000X aki azt állítja nem igaz és sose gondolt a "lánybarátjára" úgy az bizony buz_i.
Szóval a kérdésre a válaszom persze lehet, hogy a szeretlek csak baráti mint ahogy az is lehet, hogy nyersz a lottón vagy egy nap világsztár leszel. :-))))
Kis naív csajok.....
"Abszolút csak barát, már tíz éve, mindketten foglaltak vagyunk, szóval ez nála nem jelent megváltozott érzelmeket."
Nem kötekedni akarok csak szeretném megkérdezni, hogy vajon azonos neműnél is kihangsúlyoznád, hogy foglaltak vagytok?
Lássuk csak hogy hangzana: A Petrával abszolút csak barátnők vagyunk, már tíz éve, mindketten foglaltak vagyunk, szóval ez nála nem jelent megváltozott érzelmeket.---Nem hangzik furán? Miért ha lány vagy és a barátnőd is lány akkor ha nem lenne foglalt megváltoznának az érzelmei irányodban?
Ennyit a fiú-lány barátságról.......
15.23
gratulálok az alpári stílusodhoz...
Na itt a baj a tudomásulvétel ami nem spontán, hanem mesterkélt. Egy barátságban még csak eszébe sem juthat egyik félnek sem, hogy esetleg több, mert az milyen barátság már. Két barát pedig szeretlek szót nem mond egymásnak, vagy szerinted mondja a fiú barátainak is?
Mert ha ez csak barátság és nem több, teljesen ártatlan akkor mondhatja a fiú barátainak is, legfeljebb majd azt mondja, hogy ááá ne nézzetek búzának, mert ez csak barátilag mondom nektek. :-)))))))
Azoktól a fiúktól kérdezném akiknek évek óta lánybarátja van, hogy soha, de soha nem jutott eszetekbe mint nő? Soha nem álmodtatok vele? Nem képzeltétek el milyen lenne ha? Nem kell válaszolni úgy is tudom.....
Ma 15:28-nak: aa a példád-beli Petra leszbikus lenne, és sülve-főve együtt lennénk, bizony kihangsúlyoznám, hogy nem szerelemből szeret, és megemlíteném, hogy van barátnője.
15:23-asnak: nem vagyok naiv. Nemcsak sejtem, hanem TUDOM, hogy gondolatban lefeküdt már velem. Itt nem arról van szó, hogy szexuális vonzalom nélkül barátkozhat-e fiú lánnyal, hanem hogy szerelem nélkül lehetséges-e. És szerintem igen. A fiúbarátom nem szerelmes belém, ha azt mondja, szeretlek, akkor a baráti szeretetre gondol, és ennek nem mond ellent az, hogy fizikailag képes rám felizgulni. Minden fiú egy csomó lányra rágerjed, akibe nem szerelmes.
15:41: a lányok szokták egymásnak mondani, hogy "szeretlek", főleg az érzelgősebbje. Két lány, illetve egy lány és egy fiú kapcsolata általában mind az érzelmekben, mind az érzelmek kifejezésében más, mint két fiú barátsága. Szentimentálisabb, nagyobb szerepet kap benne a gyengédség. Fiúk nemigen éreznek így egymás iránt, és nem vevők az ilyen érzések kifejezésére sem egymástól. Szigorúan általában, biztos van ellenpélda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!