Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha volna egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha volna egy gazdag férjed, de boldogtalan lennél mellette, s jönne egy ágrolszakadt csoro s közölné veled, hogy ő az igazid?

Figyelt kérdés
2020. máj. 25. 20:00
 131/149 anonim ***** válasza:
100%

Te komplett idióta vagy, ne is haragudj.

Abban mi a becsület, tisztelet és igazmondás, hogy te ilyet állítasz valakinek?

A barátomban ezek mind megvannak, és emellett normálisan indított, nem úgy, mint te tennéd.

2020. máj. 26. 13:33
 132/149 A kérdező kommentje:
"Azert azzal legyel tisztaban kedves kerdezo, hogy a csorosag nem ereny egyaltalan, a luzerek szeretnek onigazolast keriteni koreje, amivel magyarazzak a magyarazhatatlant. ;-)" önmagában nem. de sokat számit az hogy valaki miért lett az. az ellentétvel is komoly gondok vannak amikor valaki attol lett nagy arc. hogy alátettek mindent. és ez még veszélyesebb is mert az utobbinak akkor mutatkozik meg az igazi arca amikor a segitő kéz megszunik.
2020. máj. 26. 13:34
 133/149 A kérdező kommentje:

"Te komplett idióta vagy, ne is haragudj.

Abban mi a becsület, tisztelet és igazmondás, hogy te ilyet állítasz valakinek?"

Akinek ezt jelenti az igazi az bizony erre fog gondolni mint lehetőségre, nem arra hogy valaki bolond. ez mind azon mulik, hogy mi van ott legbelul.

2020. máj. 26. 13:36
 134/149 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy megvan benned ez a három tulajdonság. És? Ez önmagában édeskevés, és nem zárja ki, hogy bolond vagy.

A barátomban több tucatnyi tulajdonság teszi őt az igazivá, nem csak három.

2020. máj. 26. 13:37
 135/149 anonim ***** válasza:
100%
132. Mindenki a sajat eleteert felelos. Aztan van olyan, hogy masokeert is. ;-)
2020. máj. 26. 13:38
 136/149 A kérdező kommentje:
kevés embernek van csak összesen 3 tulajdonsága. többnyire ennél több is van. semmi sem zárja kiazt hogy valaki bolon lenne. amiket irsz olyan alapigazságok amik minden esetben felmerulnek.
2020. máj. 26. 13:49
 137/149 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt semmilyen önellentmondás. Igen, én lennék az akadálya, mert nem akarnám megismerni. Hiszen, olyan ember számomra nem lehet igazi, aki így kezdi az ismerkedést. Ilyet nem állíthat senki, mert fogalma sincs róla, hogy én ki vagyok. Mi alapján mond ilyet? Mert látja, hogy nézek ki? Nekem ilyen ember nem kell. Szerencsére a férjem normálisan udvarolt, olyan tulajdonságai vannak, ami őt igazivá teszi. Az eleve elrendelésben nem hiszek. Bárki lehet igazi, aki passzol hozzánk és utána építjük a kapcsolatunkat. Nem, csak egy ember lehet az. Nyilván megtalálni nehéz.
2020. máj. 26. 15:32
 138/149 A kérdező kommentje:

"Ilyet nem állíthat senki, mert fogalma sincs róla, hogy én ki vagyok." Kevered a személyeket, magárol állít valamit, nem rolad. Lehet nem csak egy ember lehet, de akinek több igazija van az életében az kicsit sántit.

Az ellentmondás hogy azt irod meg akarod ismerni majd utána azért nem ismered meg mert logtál általános iskolában a nyelvtanorárol. A kettőnek mi köze egymáshoz?

2020. máj. 26. 15:42
 139/149 anonim ***** válasza:
100%

Én bejövök neki. Én nem szeretném megismerni, aminek több száz oka lehet. Nem lesz köztünk semmilyen kapcsolat. Ennyi.

Fontos az első benyomás. Te egy borzasztó szánalmas első benyomást produkáltál, ami miatt nem szeretnének megismerni. Ha szimpatikus lenne az első benyomásod, akkor meg szeretnének ismerni. Ezen mit nem értesz?

2020. máj. 26. 15:46
 140/149 A kérdező kommentje:
Megint hibásan fogalmazol, rosszul ragozod. Te azt nem tudhatod más mit szeretne. Csak azt tudhatod te magad mit szeretnél és mi alapján.
2020. máj. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!