Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha volna egy gazdag férjed, de boldogtalan lennél mellette, s jönne egy ágrolszakadt csoro s közölné veled, hogy ő az igazid?
Te komplett idióta vagy, ne is haragudj.
Abban mi a becsület, tisztelet és igazmondás, hogy te ilyet állítasz valakinek?
A barátomban ezek mind megvannak, és emellett normálisan indított, nem úgy, mint te tennéd.
"Te komplett idióta vagy, ne is haragudj.
Abban mi a becsület, tisztelet és igazmondás, hogy te ilyet állítasz valakinek?"
Akinek ezt jelenti az igazi az bizony erre fog gondolni mint lehetőségre, nem arra hogy valaki bolond. ez mind azon mulik, hogy mi van ott legbelul.
Tegyük fel, hogy megvan benned ez a három tulajdonság. És? Ez önmagában édeskevés, és nem zárja ki, hogy bolond vagy.
A barátomban több tucatnyi tulajdonság teszi őt az igazivá, nem csak három.
"Ilyet nem állíthat senki, mert fogalma sincs róla, hogy én ki vagyok." Kevered a személyeket, magárol állít valamit, nem rolad. Lehet nem csak egy ember lehet, de akinek több igazija van az életében az kicsit sántit.
Az ellentmondás hogy azt irod meg akarod ismerni majd utána azért nem ismered meg mert logtál általános iskolában a nyelvtanorárol. A kettőnek mi köze egymáshoz?
Én bejövök neki. Én nem szeretném megismerni, aminek több száz oka lehet. Nem lesz köztünk semmilyen kapcsolat. Ennyi.
Fontos az első benyomás. Te egy borzasztó szánalmas első benyomást produkáltál, ami miatt nem szeretnének megismerni. Ha szimpatikus lenne az első benyomásod, akkor meg szeretnének ismerni. Ezen mit nem értesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!