Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire durva, h 18 évesen még nem csókolóztam? És nem volt barátom se?
Volt 3-4 fiú, akikkel randiztam, de csókig nem jutottunk és ne is jöttünk össze...
Sztem azért, mert az én arcomon mindent észre lehet venni, és ezek közül a fiúk közül nekem egy se kellett igazán. Azért meg nem akartam járni velük, h elmondhassam: nekem is van barátom.
De most már jól esne ha lenne vkim. Ki is szemeltem egy fiút, és valszeg én is tetszem neki:)
Majd eljön az ideje.
És természetesen ne dobd oda magad továbbra sem egy csókért, dolgozzon csak meg érte a fiú.
Nincs is szánalmasabb annál, mint amikor egy lány a randin úgy viselkedik, hogy látszik rajta: ég a vágytól, hogy végre megcsókolják.
Egyszer voltam ilyen randin, és a lány szinte az arcomba mászott. Váá.
Szia! :D
Semmi gond! :) Figy, én is hívtam már el lányt sokszor randizni, mégsem volt csók, de nem aggódom. :) Csak nyugalom. :) Mindenkinek eljön egyszer az a fiú vagy lány, akit szerethet. És ha tetszel egy fiúnak, akkor gyerünk, hátha jól alakulnak a dolgok és meghódít. :D Egyébként honnan tudod hogy tetszel neki, esetleg elhívott? :D Mert ha igen, akkor tényleg sinen van a dolog. Drukkolok. =) 17F
10:50
Szerintem is ez jó jel, úgy tűnik hogy felkeltetted az érdeklődését. :) Csak vigyázz, nehogy valami rossz fiút fogjál ki. Mert én szinte mindig csak ilyen lányokkal találkoztam és sajna nyomot is hagytak bennem... :( Persze tudom hogy vannak jó fejek is, csak az eddigi negatív tapasztalataim nem tettek jót az önbizalmamnak.
legjobb barátnőm is így volt ezzel. egyszer részegen smároltunk, így én voltak neki az első csók :D:D:D
18/L
Figyi!
ez nem olyan dolog h mimnél előbb túl kell rajtam esni. Mindenkinek eljön a maga ideje. Ez nem ciki, nem durva meg semmi..hidd el..Az nem baj h minden látszik rajtad, sok pasinak tetszik is..egyébként én is ilyen vok minden látszik rajtam a pasim mindig mondta h ezt nagyon imádja bennem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!