Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha a volt barátom, miután megtudta, hogy csókolóztam valakivel buliban, a következőben ő is megcsókol egy csajt, az bosszúból lehet?
Itt arról van szó, hgoy az a barát már csak VOLT barát. Mit érdekel téged, hogy kivel van együtt, ha már egyszer szakítottatok?
Amúgy meg te is szép ember lehetsz, ha össze-vissza smárolsz emberekkel... aztán meg jössz te is, hogy HIV-pozitív vagy...
Az a normális válasz, hogy egy ribanc vagy. Mit kell ezen szépíteni?
"Ő is megtette..." Hát lol, ha már megcsaltad, nem élvezheti az életet?
Szóval úgy csókolóztál egy másik pasival, hogy már nem is voltál kapcsolatban? Ha igen azzal nincs semmi gond.
Pont úgy, mint ahogy a srác tette. Nem értem mi értelme a kérdésnek.
Ja, és nem vagyok nőgyűlölő. :)
Igen, szerintem valamiféle bosszúból tehette. Főleg, ha te szakítottál vele.
Ha felhúzta magát, akkor az azt is jelentheti, hogy még mindig szeret és nagyon rosszul esett neki mással látni téged. Ezután meg, hogy feledtesse fájdalmát és egyben kiderítse téged mennyire zavar, ha ő tenné ezt egy másik lánnyal, ő is megcsinálta.
A szövegedből ítélve meg mintha még ragaszkodnál hozzá. Sztem béküljetek gyorsan ki és smároljatok egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!