Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai itthoni izmos pasik között hány tudna valóban kiállni valamiért ,akár megvédeni valakit?Pózoláson túl igazán nem tudom mire képes az ilyen pasi.
Amikor kicsi voltam,az akkori izmos férfiak és apák között, volt aki polgárőrnek állt pl .segített eltünt kisgyereket keresni ,de meg is tudta védeni családját,ha kellett .
Médiában sem látom,hogy..inkább azt,hogy de szexi és izmos.
Nézem pl The Rock-t Mark Whalberg -t Vin Diesel .
Filmjükben is azt látni és valósan is kivehető,hogy küzdő férfi és védeni is tud.
Itthon én ezt így nem látom.
Inkább szereplést ,akár sok csajjal .Lehet velük szexelni is,ha..Semmi igazi férfias viselkedést nem látok.
Bezzeg nőknél mutatják,hogy milyen sokoldalú .
Nem is kell.
Németországban egy fiatal lány barátja (migráns) akarta a lányt feldarabolni. Segítségére sietett egy német fiú, őt ölték meg. A lány mutogatta tovább magát instagramon, se köszönöm se semmi... Nah ezért nem...
Nézd... a reddit nem egy tudományos oldal. Tudom, hogy mindenki ezt linkeli be, de attól még nem az. Ennyi erővel én is csinálhatnék egy ábrát hasonló arányokkal, csak a nemeket megfordítva (a férfiak a válogatósabbak) és mindenki mutogathatná, hogy felkerült a reddit oldalra, így tuti igaz.
A wikipédia meg a 75%-ra odatesz egy kérdőjelet, mert még az is hiányolja a forrásmegjelölést. Továbbá te feljebb az összes válást tetted 80%-ra, ami valójában ~40% hazánkban. Egyébként valóban a nők kezdeményezik többször, konkrétan 65%-ban (lásd fenti ksh riportot).
Sajnos olyan hivatalos dokumentumot hirtelen nem találtam, ami a válás indokából készített volna, pedig azt is elolvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!