Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban most jöhetett ra, hogy szeret?
Másfél évvel ezelőtt együtt voltam egy pasival kb 3 hónapig. De keveset voltunk egyutt es nagyon csúnyán beszélt velem gyakran.
En szerintem rendes voltam vele.
Úgy "szakitott" hogy eltűnt. Munkára fogta, hogy napokig nem keresett.
Nem voltam szerelmes , de rosszul esett.
Tegnapelőtt megkeresett es konkrétan szerelmet vallott. Hogy bánja a dolgot es legyek vele, adjak egy eselyt.
Természetesen elutasítottam, azóta mar menyasszony vagyok. De amúgy is, nem lennék még egyszer a bohóca.
Szerintetek lehet hogy most jött rá ennyi idő után?
Szerintem eleg valószínűtlen.
Bizto,hogy nem most jött rá. Ilyenkor az szokott lenni az ok, hogy épp szakított a mostani nőjével, de társkeresőzni nincs kedve. Ezért felkeresi a régi barátnőket.
Rám kb félévente írnak ilyen 'exek'. Olyanok is,akikkel kb 3 x randiztam. Szóval ez csak lustaság. Mindegyik másik exnél is bepróbálkoztak ezzel a szöveggel, ezt elhiheted.
Érdekes, hogy menyasszony vagy, de azért annyira mégiscsak izgat a hapsi, hogy ide felgyere és kiírj egy kérdést a dologról...
A helyedben nagyon átgondolnám a házasulósdit, ha ennyire nem vagy biztos sem magadban, sem a kapcsolatodban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!