Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez valóban olyan nagy ügy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valóban olyan nagy ügy?

Figyelt kérdés
Mikor gimnazista voltam, majdnem 1 éven keresztül volt viszonyom egy házas férfival. Az egyik osztálykiránduláson felelsz vagy mersz során sikerült kikotyognom ezt és egy szörnyű nagy volumenű, horrorisztikus dolognak állították be, mikor meg vagyok győződve róla, hogy mások sokkal durvább dolgokat is csináltak.
2019. okt. 26. 19:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Igen, undorító vagy. Mert se téged, se a feleségét nem vesz emberszámba. Az neked miért jó, hogy valaki csak pótléknak használt, egy lyuknak? Mert mást nem jelentettél neki úgy se.
2019. okt. 26. 19:44
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

Nem nagy ügy, manapság szinte majdnem minden házas férfi felrekefel

En is voltam szereto parszor, igaz nem szép dolog

2019. okt. 26. 19:48
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Hát, azért engem pl zavarna, ha a férjem egy (feltételezhetően, minthogy gimnazista) kiskorú lánnyal csalna meg. Egyébként is zavarna, de ez talán még jobban is.

Tiniként az ember persze ezekre nem gondol olyan hatalmas nagy tragédiaként, mert még előtte az élet, meg egyébként is buli az egész világ, de amikor kicsit jobban belegondolsz, ez sem rád, sem a pasira, sem senkire nem vet túl jó fényt. Nem azt mondom, hogy tagadd le, de azért érdemes ennek a súlyát felfogni, jobban belegondolni, hogy ez neked mégis miért volt jó, mi az oka, amiért nem zavart jobban, hogy a pasi házas, meg úgy egyébként is miért érzed azért magad jobb helyzetben, mert mások más (potenciálisan rosszabb) dolgokat műveltek hasonló korban.

2019. okt. 26. 19:49
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
Ez elég gáz tiniként. Ennyire tartod csak magad, hogy jóval idősebb farkon osztozz?
2019. okt. 26. 19:51
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
Nos, majd amikor a leendő férjed kefél melletted, térjünk vissza a kérdésre te félkegyelmű. 🙂
2019. okt. 26. 19:54
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
Szóval téged nem fog zavarni, ha majd a férjed félredug egy gimnazistával? Majd vacsorára is meghívod magatokhoz a kislányt?
2019. okt. 26. 19:54
 7/14 anonim ***** válasza:
3%
Én biztos nem jönnek össze egy olyan valakivel aki nem elég hogy csak lefektetni akar, de még házas. Se magadat se a feleségét nem tiszteled. Ahogyan előttem is írtak, gondolom te sem örülnél ha a férjed egy gimnazista csajjal kavarna.
2019. okt. 26. 20:19
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
Nő vagy,úgyhogy normális.
2019. okt. 26. 20:21
 9/14 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem tisztelem a feleségét, hát ki nekem az a nő, miért is kéne nekem tisztelnem őt? Nem ő a Szent Szűz Mária. Meg egyébként is, arról én ugyan nem tehetek, hogy ő elhízott, megcsúnyult és a férje nála jobbra vágyik.
2019. okt. 26. 20:39
 10/14 anonim ***** válasza:
21%
Tipukus empátia nélküli gyökér ribi. Lisztes farokkal, szárazon dugnálak meg.
2019. okt. 26. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!